Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Kolumnit ja matkaraportit: Black Peider 20 vuotta (16.05.2019 klo 15:25:21)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
25.06.2019, klo 11:50:43

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
475087 viestiä 10542 aihetta kirjoittanut 7407 jäsentä. Uusin jäsen: JuusoR
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
  Etusivu | Ohjeet | Haku | Jäsenet |   Galleria |   Ylläpito ja toimitus | Kirjaudu | Rekisteröidy  

Silent Sentinels
Edellinen kuva | Seuraava kuva
© Kuvan tekijänoikeudet kuuluvat kuvan lisääjälle tai kuvauksessa ilmoitetulle taholle. Kuvan kopiointi tai luvaton käyttö ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa on ehdottomasti kielletty. Julkaisu Kvaakin sarjakuvagalleriassa tapahtuu kuvan
lisääjän hyväksymän julkaisusopimuksen lisensoimana.
0 Jäsenet ja 1 vieras katselee tätä kuvaa.

Kommentteja
AapoK
Viestejä: 587
16.08.2012, klo 11:30:27              
Miellyttävää ääriviivatonta jälkeä. Värimaailmat pääsevät enemmän oikeuksiinsa.
JanneT
Viestejä: 2109
17.08.2012, klo 12:22:45              
Ihan miellyttävää jälkeä, Sandmanit tulevat jutusta vahvasti mieleen. Kuvakerrontaan voisi hakea vielä monimuotoisuutta. Kolme kuvaa viidestä on hyvin samankaltaisia, kaksi jopa identtisiä, mikä syö vähän dramatiikkaa.
[kivi]
Viestejä: 1570
17.08.2012, klo 12:54:30              
Jäljessä ei ole moittimista (jos se on noin, sen kuuluu olla noin), mutta tärkeämpää on, että tarina nappaa saman tien mukaansa. Odotan jatkoa.

Jos jonkun kritiikin sanan sanoisi, niin tuolla deviantart.comilla ei oo mitään tekemistä otsikkorivissä. Nyt se pistää silmään kuin hintalappu kirjan kansikuvan naamalla. Parempi rajata sarjan ja tekijän nimiin tuo info, ja laittaa julkaisutiedot muualle.
kadaaveri
Viestejä: 3
18.08.2012, klo 03:41:53              
Kiitoksia kommenteista! Yleensä viihdyn yksityiskohtaisia ääriviivoja tuhertamassa mutta aina välillä otan irti ja teen töitä täysin ilman linearttia. Mukavaa hommaa aina välillä.

Sandmaniin vertaamisen otan suurena kohteliaisuutena.
Olen samaa mieltä että sais olla vaihteluu enemmän - ja tuo yksi ruutu on vähän sellainen filler Stiller, sorsittu lapsipuoli. Lieneekö laiskuus iskeny kesken kaiken mulla. Heh.

Oon tässä miettiny jahka kokeilis jostain opetella cinematografian perusteita. Vois saada ideoita kaikennäköiseen kikkailuun. Pitäis tosin harjotella myös perspektiivejä. Ja malttaa pakertaa työn parissa vähän pidempään.

Jatkoa en tiedä maltanko tehdä pitkään aikaan, jos ollenkaan. (Kato tämmöne ailahteleva sunnuntaisarjakuvailija) Tongue Tarinavaihtoehtoja jatkolle kyllä riittää päässä. En mee vannomaa, mut saattaa ne ehkä ilmaantua johonkin mystiseen internetin nurkkaan, mahollisesti tekstimuodossa, kuvituksella tai ilman, joskus hamassa tulevaisuudessa.
Teräskäsine
Viestejä: 371
21.08.2012, klo 00:26:50              
Hienon sutjakasta jälkeä. Värit sopivat täydellisesti tähän.


Ainoastaan varjoista löydän moittimista. Hahmosta lähtevä heittovarjo on koko ajan samassa kohdassa. Heittovarjo menee väärin ekoissa ruuduissa, ottaen huomioon kuun paikan. Kuva olisi myös paljon tunnelmallisempi, jos puista/otuksista lähtisi  dramaattiset varjot harjanteelle.
Korro
Viestejä: 1405
21.08.2012, klo 13:43:43              
Mielenkiintoni heräsi. Hyvä. Käyn tsekkaamassa jannnun DA-sivun myös.
Jatka ihmeessä omalla ilmaisulla.

Kommentoi kuvaa

HUOM! Ennen kuin kommentoit, lue seuraavaa:
  • Kommentoi vain jos sinulla on oikeaa sanottavaa työstä tai tekijästä. Vältä turhia, sisällöttömiä kommentteja. Arvostele ainoastaan työn alla olevilla tähdillä jos et keksi järkevää kommentoitavaa.
  • Kohdista kommenttisi ainoastaan kuvaan tai tekijään. Muista aiheista keskustellaan foorumilla. Tämä ei ole myöskään chatti!
  • Pysy asiallisuuksissa. Samat keskustelufoorumin säännöt pätevät myös täällä ja ylläpito valvoo kommenttejasi.

  • Kiitokset kommentistasi! Kommenttisi ei kuitenkaan näy julkisesti, ennen kuin ylläpito on tarkistanut ja hyväksynyt sen.