Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Kolumnit ja matkaraportit: Kaapuveikko 27 vuotta (04.08.2019 klo 07:10:39)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
22.08.2019, klo 09:01:31

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
476306 viestiä 10577 aihetta kirjoittanut 7418 jäsentä. Uusin jäsen: Herra Tarkka
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
  Etusivu | Ohjeet | Haku | Jäsenet |   Galleria |   Ylläpito ja toimitus | Kirjaudu | Rekisteröidy  

Texas Ranger
Edellinen kuva | Seuraava kuva
© Kuvan tekijänoikeudet kuuluvat kuvan lisääjälle tai kuvauksessa ilmoitetulle taholle. Kuvan kopiointi tai luvaton käyttö ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa on ehdottomasti kielletty. Julkaisu Kvaakin sarjakuvagalleriassa tapahtuu kuvan
lisääjän hyväksymän julkaisusopimuksen lisensoimana.
0 Jäsenet ja 1 vieras katselee tätä kuvaa.

Kommentteja
Orjan May
Viestejä: 2156
29.04.2012, klo 23:23:41              
Kiitos lännkkäri aiheesta. Mukava kommentoida tälläisiä kuvia, jonka aihe  kiinnostaa myös itseäni kovasti. Ja sitten piirroksesi kimppuun.

Oikein hyvältä näyttää tämän lyijykynä piirroksesi kokonais ilme.  Sheriffillä  hyvä ilme ja poseerauskin OK. Etu-alan ruohikko toteutettu elävästi.  Pidän siitä etenkin, että olet tehnyt tämän lyijykynällä. Jäin kaipaamaan kuvastasi seuraavia asioita jotka varmasti otat huomioon seuraavassa lännen teemaa käsittelevässä piirroksessasi.
Eri kovuuksisilla lyijykynillä saat piirrokseesi sävyjä jotka tukevat toinen toisiaan. Itse käytän haarukkaa HB- 7 HB väliltä riippuen siitä, onko varjoja vai valoisampia alueita piirroksessa. Niillä voi myös korostaa ja päinvastoin.
 Puiden piirtämistä kannattaa opetella netistä löytyvistä erinomaisista referenssi kuvista tai www-sivuilta, joissa opetetaan piirtämään puita, koska ne ovat loppujen lopuksi aika vaikeita piirtää vaikka näyttävät yksinkertaisilta. Minulla on ollut ongelmia puiden kanssa joskus. Varsinkin puun kaarnan piirtäminen jotta puusta tulisi sellainen reslistisen elävä kokonaisuus. Jäin kaipaamaan tuossa puussa sellaisia harottavia oksia, jotka ovat luonteenomaisia puille.

Mutta joka tapauksessa oikein hyvä kokonaisuus.
Viimeksi muokannut: Orjan May 29.04.2012, klo 23:52:30
Vural
Viestejä: 11
30.04.2012, klo 14:12:07              
Tää on tosi hyvä lyijykynäpiirros. Jotenki hahmon ilmeestä ja asennosta tulee mielikuva että rangeri kävi juuri vääntämässä tortun tonne puun juurelle. Mutta ehkä ei. Smiley Tosi tosi hyvä piirros. Tykkään!
Riksa
Viestejä: 4
30.04.2012, klo 15:13:44              
Orjan May: Kiitos asiantuntevasta kommentistasi, auttaa paljon kehittymistäni piirtäjänä.

MisterMinit: Jaa, niinkö? Cheesy Ei piirtäessä tullut mieleen mutta nyt kun kuvaa katsoo, voipi olla mahdollista että olet oikeassa. Kiitos kommentistasi.
Orjan May
Viestejä: 2156
30.04.2012, klo 19:18:42              
Ei.....ei....minusta asaento ei näytä siltä, että olisi isompi hätä sherffillä. Asento kuvastaa sellaista rentoa meininkiä ja samalla pidetään vyöstä kiinni.  Muistaakseni villissä lännessä oli sellaisia puisia huusseja, joissa oli kaksi erikokoista reikää erikokoisille ahtereille. Meillä mummolassakin oli aikoinaan ulkovessa enkä pitänyt ollenkaan siitä, että piti mennä 30 asteen pakkasella tarpeille kun huussi oli niin pirkaleen kylmä. Kaipa sieltä on perua nuo eturauhas vaivat Smiley
Muuten. Yksi aika kova haaste sinullakin on mahdollisesti  edessä jos piirrät tulevaisuudessa lisää lännen teemoja.... ja se suuri riippakivi on piirtää hevonen. Miksi se onkaan niin vaikeaa. Minulla meni opetella piirtämään kunnolla hevonen tosi kauan. Täytyy myöntää, että sen eteen tein töitä enemmän kuin minkään muun hahmon eteen koskaan. Minulla oli sellainen sisäinen pakko, että haluan oppia piirtämään kunnollisia hevosia.
Tosi kivaa, että kvaakissa on meitä lännen juttujen ystäviä aika kiva joukko joista osa piirtää silloin tällöin aiheesta jotain.
Viimeksi muokannut: Orjan May 30.04.2012, klo 19:25:02

Kommentoi kuvaa

HUOM! Ennen kuin kommentoit, lue seuraavaa:
  • Kommentoi vain jos sinulla on oikeaa sanottavaa työstä tai tekijästä. Vältä turhia, sisällöttömiä kommentteja. Arvostele ainoastaan työn alla olevilla tähdillä jos et keksi järkevää kommentoitavaa.
  • Kohdista kommenttisi ainoastaan kuvaan tai tekijään. Muista aiheista keskustellaan foorumilla. Tämä ei ole myöskään chatti!
  • Pysy asiallisuuksissa. Samat keskustelufoorumin säännöt pätevät myös täällä ja ylläpito valvoo kommenttejasi.

  • Kiitokset kommentistasi! Kommenttisi ei kuitenkaan näy julkisesti, ennen kuin ylläpito on tarkistanut ja hyväksynyt sen.