Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Artikkelit ja henkilökuvat: 1966 / 100 - Jorma Tiittanen: Titulointia (22.02.2018 klo 21:57:15)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
20.06.2019, klo 19:23:37

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
475019 viestiä 10541 aihetta kirjoittanut 7405 jäsentä. Uusin jäsen: fenlan
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
  Etusivu | Ohjeet | Haku | Jäsenet |   Galleria |   Ylläpito ja toimitus | Kirjaudu | Rekisteröidy  

Puukkohippasilla
Edellinen kuva | Seuraava kuva
© Kuvan tekijänoikeudet kuuluvat kuvan lisääjälle tai kuvauksessa ilmoitetulle taholle. Kuvan kopiointi tai luvaton käyttö ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa on ehdottomasti kielletty. Julkaisu Kvaakin sarjakuvagalleriassa tapahtuu kuvan
lisääjän hyväksymän julkaisusopimuksen lisensoimana.
0 Jäsenet ja 1 vieras katselee tätä kuvaa.

Kommentteja
[kivi]
Viestejä: 1570
28.04.2012, klo 14:43:07              
Erittäin haastavia perspektiivejä; niin haastavia ettei ole mitään syytä hävetä js eivät menekään ihan oikein: huonompiakin on päästetty läpi.

Mutta jos haluat tietää mitkä itse korjaisin, niin:
-ruutu 1) oikealla olevaa kasaa ylemmäs, nyt horisontti on vinossa ja lattia viettää.
-ruutu 2) menis kokonaan uusiksi koska kasvojen mittasuhteet ovat kuten normaalisti on totuttu, tässä kulmassa kumminkin silmät pitäisi nostaa ylemmäs, ja ylähuuli lyhenee. Muista että huulet ulkonevat päästä. Samoin kaverin peruukki on otsalla. Pyydä jotakuta poseeraamaan mallina tai ota kuva omista kasvoistasi alaviistosta, tää on helppo oppia.
-ruutu 3) muuten hieno ruutu, mutta kukaan ei astu noin reunalle ennen kuin näkee kuilun. Kuilu oli myös vaikea hahmottaa (kaulaliinako sinne putoaa?), nyt vois laittaa jyrkän yhden katoamispisteen perspektiivin vaikkapa seinäkiviin/tiiliin niin todella ymmärretään että alla on pudotus. Vaikkapa kuten Disneyn lyhärissä Clock Cleaners http://one1more2time3.files.wordpress.com/2009/05/4wind-cl-20.jpg
-4) ja 5) nyt lyhennysperspektiiviä esiin. Kauempana olevat osat saisivat näyttää pienemmiltä kuin lähellä olevat, ja siis tarttuvat kädet voisivat olla etualalla housunlahkeineen, ja mies kadota kaukaisuuteen. Sama toisinpäin seuraavassa, jalat pienemmiksi ja enemmän "laajakulmaobjektiivia".
-6) käsi taittuu ylöspäin? Muuten mainio kuva.
-7) ja 8) taas kerran se etualan kohde on melkein yhtä pieni kuin taka-alankin. Etualan hyökkääjän siluetti saisi peittää puoli ruutua, samoin puukon terä saisi viuhahtaa enemmän vaakasuoraan kohti kameraa hepun kasvojen editse, niin että syntyy todella liikkeen tuntu. Puukko ja käsi saisivat myös olla selkeästi isompia.

Nämä mittasuhdekysymykset ovat tietenkin makuasioita. Mutta kun halutaan jännitystä, katsoja pitää tuoda lähelle, joka puolestaan tarkoittaa "objektiivin pienempää polttoväliä": jos kaikki on suunnilleen samankokoista, on katsojakin kaukana turvassa.

Niin tai näin, erinomainen sivu ja hyvin puhtaaksipiirretty. En listaisi näitä korjausehdotuksia, jos en olisi varma siitä että niistä todella on hyötyä, ja seuraavat sivut ovat taas vielä paljon parempia.
-
JussiDBC
Viestejä: 156
28.04.2012, klo 17:36:52              
Jep, pistin ihan tarkoituksella tähän lopputaisteluun niin haastavia kuvakulmia, että en ihan itsekään vieläkään ole varma selviydyinkö niistä ihan puhtain paperein:)
Seuraavassa sivussa(jonka varmaan jossain vaiheessa pistän Kvaakkiin, koska sekin hylättiin mappiin ö) jatketaan samalla linjalla.On mukava haastaa itsensä ja mennä pois mukavuusalueelta.

Kiitos asiallisista kommenteista, Kivi

[kivi]
Viestejä: 1570
29.04.2012, klo 15:57:14              
JussiDBC: "On mukava haastaa itsensä ja mennä pois mukavuusalueelta. "

Juuri tästä on kysymys joka päivän, joka sivun, joka tarinan kohdalla. Suuri Totuus. Odotan mielenkiinnolla seuraavaa näytettä, ja toivotan työn iloa. *peukkua näyttävä hymiö*

Kommentoi kuvaa

HUOM! Ennen kuin kommentoit, lue seuraavaa:
  • Kommentoi vain jos sinulla on oikeaa sanottavaa työstä tai tekijästä. Vältä turhia, sisällöttömiä kommentteja. Arvostele ainoastaan työn alla olevilla tähdillä jos et keksi järkevää kommentoitavaa.
  • Kohdista kommenttisi ainoastaan kuvaan tai tekijään. Muista aiheista keskustellaan foorumilla. Tämä ei ole myöskään chatti!
  • Pysy asiallisuuksissa. Samat keskustelufoorumin säännöt pätevät myös täällä ja ylläpito valvoo kommenttejasi.

  • Kiitokset kommentistasi! Kommenttisi ei kuitenkaan näy julkisesti, ennen kuin ylläpito on tarkistanut ja hyväksynyt sen.