Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Uutiset: Å-fest lauantaina (07.02.2019 klo 12:08:31)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
16.02.2019, klo 18:46:44

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
471617 viestiä 10486 aihetta kirjoittanut 7362 jäsentä. Uusin jäsen: voma
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
  Etusivu | Ohjeet | Haku | Jäsenet |   Galleria |   Ylläpito ja toimitus | Kirjaudu | Rekisteröidy  

Neandertalinihminen
Edellinen kuva | Seuraava kuva
© Kuvan tekijänoikeudet kuuluvat kuvan lisääjälle tai kuvauksessa ilmoitetulle taholle. Kuvan kopiointi tai luvaton käyttö ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa on ehdottomasti kielletty. Julkaisu Kvaakin sarjakuvagalleriassa tapahtuu kuvan
lisääjän hyväksymän julkaisusopimuksen lisensoimana.
0 Jäsenet ja 1 vieras katselee tätä kuvaa.

Kommentteja
Orjan May
Viestejä: 2156
28.01.2012, klo 23:46:48              
Kiva kun onnistuit saamaan ensimmäisen kuvasi kvaakin gallariaan. Se saattaa aluksi vaikuttaa monimutkaiselta prosessilta,  mutta kunhan sen kerran oppii, sen jälkeen on helppo laittaa kuvia lisää.  Olet vasta 11-vuotias- oi sinulla on paljon aikaa tehdä hienoja sarjakuvia elämäsi aikana.
Piirtele ahkerasti mielummin joka päivä ja rakasta sitä mitä teet. Lue sarjakuvia ja tutki muiden sarjakuvapiirtäjien tyyliä ja tekniikkaa joista pidät ja sitten kehität oman tyylisi. Voit myös tehdä muutakin piirustukseen liittyvää kuin sarjakuvia. Vaikkapa kuvituksia jne. Kaikki kehittää taitoja vuosien saatossa. Tosi kivaa kun nuoret tulevat mukaan kvaakin sarjakuvallisen perheen jäseniksi.

Pidän kovasti ensimmäisestä ruudusta varsinkin tuosta muinaisesta luolamiehestä. Olet saanut oikein kivasti näköä kaveriin. Muistathan kiinnittää huomion myös tekstaukseen seuraavissa piirroksissasi. Voit käyttää apu-viivoja apunasi,  jotka sitten voit kumittaa varovasti pois ennen tussausta. Oikein hyvää jatkoa sarjakuvien kanssa sinne Sveitsiin.
Viimeksi muokannut: Orjan May 28.01.2012, klo 23:57:55
PuhuvaKissa
Viestejä: 3
29.01.2012, klo 15:27:59              
Kiitos kommentista, Orjan May. Tekstauksesta kun puhuit, niin tiedän, että voi käyttää apuviivoja, mutten oikein ajatellut sitä tekohetkellä. Mielestäni vitsi ei ole niin vitsikäs, mutta ensimmäinen ruutu on mielestäni kyllä paras.

Kommentoi kuvaa

HUOM! Ennen kuin kommentoit, lue seuraavaa:
  • Kommentoi vain jos sinulla on oikeaa sanottavaa työstä tai tekijästä. Vältä turhia, sisällöttömiä kommentteja. Arvostele ainoastaan työn alla olevilla tähdillä jos et keksi järkevää kommentoitavaa.
  • Kohdista kommenttisi ainoastaan kuvaan tai tekijään. Muista aiheista keskustellaan foorumilla. Tämä ei ole myöskään chatti!
  • Pysy asiallisuuksissa. Samat keskustelufoorumin säännöt pätevät myös täällä ja ylläpito valvoo kommenttejasi.

  • Kiitokset kommentistasi! Kommenttisi ei kuitenkaan näy julkisesti, ennen kuin ylläpito on tarkistanut ja hyväksynyt sen.