Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Uutiset: Nastolan Väristyksissä teemana sarjakuva (13.06.2019 klo 13:19:55)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
25.06.2019, klo 19:53:42

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
475092 viestiä 10542 aihetta kirjoittanut 7407 jäsentä. Uusin jäsen: JuusoR
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
  Etusivu | Ohjeet | Haku | Jäsenet |   Galleria |   Ylläpito ja toimitus | Kirjaudu | Rekisteröidy  

Iltakävely
Edellinen kuva | Seuraava kuva
© Kuvan tekijänoikeudet kuuluvat kuvan lisääjälle tai kuvauksessa ilmoitetulle taholle. Kuvan kopiointi tai luvaton käyttö ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa on ehdottomasti kielletty. Julkaisu Kvaakin sarjakuvagalleriassa tapahtuu kuvan
lisääjän hyväksymän julkaisusopimuksen lisensoimana.
0 Jäsenet ja 1 vieras katselee tätä kuvaa.

Kommentteja
Orjan May
Viestejä: 2156
25.01.2012, klo 13:30:44              
 Aapo,

Kun näin tämän sarjakuvasivun luulin ensiksi, että kysymyksessä on sellainen 1930-1940 luvuille liittyvä cansteri/mafia-tarina. Mutta sitten huomasin teksti infosta, että tämä on lännen aiheinen sarjakuva.
Mihin ystäväni olet unohtanut villiin länteen liittyvän rekvisiitan? Tämä on selvästi yöllä käytävä ajatusten vaihto kahden kaveruksen välillä. Mutta taustasta ei minulle ainakaan välity villiin länteen liittyvä miljöö. Tuohon ensimmäiseen ruutuun olisi voinut piirtää minusta  muutaman horisontaalisen vuoren ja pari kaktusta tai jotain Villiä Länttä muistuttavaa elementtiä. Silloin minusta olisi  viitteitä siitä, että tapahtumapaikka on todella villi länsi. Tai sitten jommalle kummalle kaverille jonkinlainen colt-vyö sillei pienesti näkyvissä. Nyt villin lännen tunnelma ei ikävä kyllä välity minulle.
Mutta olen varmaa, että aseita varmasti nähdään kunhan saat lisää sivuja aikaisekeksi. Tämä oli tälläinen yhden sivun otos kokonaisuudesta jolloin kommentointi on himan yksiselitteisen vaikeaa.

Piti vielä lisätä, että mukava että teet tota lännen aiheista sarjakuvaasi. Hienoa sarjakuvaa sinulta kuten muut edelliset sarjakuvasi.
Viimeksi muokannut: Orjan May 25.01.2012, klo 15:53:28
AapoK
Viestejä: 587
26.01.2012, klo 00:01:10              
Kiitos palautteesta. Tarina kyllä sisältää tuttuja lännenelementtejä, mutta samalla se on kuvausta 1800-luvun lopun murroskaudesta, jolloin teollistuminen sekä ihmisten huonot työolot saavat ihmiset varpailleen. Aseen kantamistakin on rajattu. Tällä sivulla oli mukava tunnelma kaikesta minimaalisuudesta huolimatta.
Orjan May
Viestejä: 2156
26.01.2012, klo 00:08:37              

Hyvä että valotit hieman tarinan miljöötä. Nyt tiedän, miksei kuvassa ole noita mainitsemiani elementtejä. Se muuttakin asioita kovasti.  Kuten mainitsinkin, niin yhden sarjakuvasivun otosta kokonaisuudesta on kovin vaikea kommentoida oikein, kun ei itse voi hahmottaa koko tarinan kehystä ja muita seikkoja. Tosiaan 1800-1900 luvun alun murroskausi muutti länttä kovasti. Voi ne ensimmäiset autot jotka saapuivat suurille tasangoille....
Viimeksi muokannut: Orjan May 26.01.2012, klo 00:09:12

Kommentoi kuvaa

HUOM! Ennen kuin kommentoit, lue seuraavaa:
  • Kommentoi vain jos sinulla on oikeaa sanottavaa työstä tai tekijästä. Vältä turhia, sisällöttömiä kommentteja. Arvostele ainoastaan työn alla olevilla tähdillä jos et keksi järkevää kommentoitavaa.
  • Kohdista kommenttisi ainoastaan kuvaan tai tekijään. Muista aiheista keskustellaan foorumilla. Tämä ei ole myöskään chatti!
  • Pysy asiallisuuksissa. Samat keskustelufoorumin säännöt pätevät myös täällä ja ylläpito valvoo kommenttejasi.

  • Kiitokset kommentistasi! Kommenttisi ei kuitenkaan näy julkisesti, ennen kuin ylläpito on tarkistanut ja hyväksynyt sen.