Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Artikkelit ja henkilökuvat: 1966 / 100 - Jorma Tiittanen: Titulointia (22.02.2018 klo 21:57:15)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
23.07.2018, klo 12:37:05

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
465528 viestiä 10343 aihetta kirjoittanut 7294 jäsentä. Uusin jäsen: Jari K.
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
  Etusivu | Ohjeet | Haku | Jäsenet |   Galleria |   Ylläpito ja toimitus | Kirjaudu | Rekisteröidy  

Less Than Perfect
Edellinen kuva | Seuraava kuva
© Kuvan tekijänoikeudet kuuluvat kuvan lisääjälle tai kuvauksessa ilmoitetulle taholle. Kuvan kopiointi tai luvaton käyttö ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa on ehdottomasti kielletty. Julkaisu Kvaakin sarjakuvagalleriassa tapahtuu kuvan
lisääjän hyväksymän julkaisusopimuksen lisensoimana.
0 Jäsenet ja 1 vieras katselee tätä kuvaa.

Kommentteja
grazypicks
Viestejä: 4
23.02.2011, klo 16:33:57              
Todella kaunista mustan käyttöä, Hieno!
Curtvile
Viestejä: 14817
23.02.2011, klo 16:51:25              
vähemmän lihaksikkaana ja pidemmällä parralla väittäisin että mairittelevan näköinen kuva minusta.
Hyvä kuva kaiken kaikkiaan, ilman kuvauksen välinetietoja olisin väittänyt tussisivellintyöksi
Juuso Laasonen
Viestejä: 96
23.02.2011, klo 17:07:23              
On kyllä aivan erinoimaisen ilmeikäs työ, tunnelma on kohdallaan- tulee sellainen päättäväinen fiilis kun katsoo tätä. Smiley

Huomauttaisin kuitenkin tuosta hahmon vasemmasta kädestä, haba näyttää vähän liiankin isolta ja irralliselta. Saattaa olla että olkapää on vähän liikaa "irrallaan" kehosta ja se hämää tässä, mutta kuitenkin-

Millaista Cintiqin käyttö muuten on, onko hintansa väärti?
HTH
Viestejä: 52
23.02.2011, klo 18:15:20              
Joo, muokkaan vielä tuota hahmon vasenta kättä. Tämä taas sellanen asia, joka ei piirtäessä pompannut silmiin lainkaan.

Cintiq mielestäni huippulaite, mutta olisi suoraan pitänyt hankkia se parikyttuumanen, eikä tämä 12-tuumainen. Nyt pitää kuva viimeistellä osissa ja aina välillä kokonaisuus kärsii kun ei näe samalla koko kuvaa.
Vieraat
23.02.2011, klo 20:05:26              
Jep hyvältä näyttää, kehitystä tapahtuu huomaan. Itse harkitsin myös Cintiqia mutta hintalappu veti homman jäihin. Tällä hetkellä näkyy maksavan 1999€ eli taitaa jäädä edelleen kaupan hyllylle.
Gothicus
Viestejä: 2744
26.02.2011, klo 18:26:06              
HTH:n työt saavat minussa aikaan ristiriitaisen fiiliksen. Nämä ovat aina, siis todellakin aina, niin hemmetin siistejä, mutta toisaalta jo lyhyen katsomisen jälkeen löytyy myös jotain, joka sattuu ikävästi silmään. Yleensä se liittyy kuvien ihmishahmoihin ja heidän anatomiaansa. Tässä kuvassa esimerkiksi partamiekkosen hartialinjassa olisi paljonkin paranneltavaa. Hahmolta puuttuvat kokonaan mm. epäkäslihakset ja (muun lihaksikkuuden huomoiden) vasen olkapää on täysin surkastunut. JVL:n kommentista huolimatta väitän vasemman käden hauislihaksen olevan aivan sopivan hahmon muu vanttera olemus huomoiden, mutta tuo olkapää ja käden puuttuva ojentalihas tekevät siitä luonnottoman näköisen. Käsivarressa ei siis ole muuta kuin julmettu haba ja kaikki muut lihakset puuttuuvat kokonaan, vaikka niiden soisi olevan kookkaat samassa suhteessa.

HTH:n töiden "tähdittämien" täytyy siis tehdä hänen töilleen sovitetussa aivan omassa sapluunassaan. Töiden ja HTH:n taitojen taso on korkea ja niiden ongelmat ovat HTH:lle ominaiset. HTH:lle annetut kolme tähteä, olisivat toki usean kohdalla viiden tähden arvoiset.

Minusta olisi hienoa nähdä HTH:lta lisää erilaisia tyylikokeiluja ja rohkeampaa heittäytymistä, sekä riskinottoja, tässä valitsemasaan tyylissä. Muistan kyllä silti nähneeni häneltä mm. joitakin erittäin ansiokkaita ligne claire -tyylin kuvituksia.
HTH
Viestejä: 52
27.02.2011, klo 00:51:25              
Gothicuksella hyviä pointteja ja varmaan nämä anatomiset ongelmat saisi ainakin osin ratkaistua sillä, että pitäisin referenssikuvia vieressä kun piirtelen, mutta jotenkin en vaan saa itseäni kiinnostumaan asiasta tarpeeksi.

Kommentoi kuvaa

HUOM! Ennen kuin kommentoit, lue seuraavaa:
  • Kommentoi vain jos sinulla on oikeaa sanottavaa työstä tai tekijästä. Vältä turhia, sisällöttömiä kommentteja. Arvostele ainoastaan työn alla olevilla tähdillä jos et keksi järkevää kommentoitavaa.
  • Kohdista kommenttisi ainoastaan kuvaan tai tekijään. Muista aiheista keskustellaan foorumilla. Tämä ei ole myöskään chatti!
  • Pysy asiallisuuksissa. Samat keskustelufoorumin säännöt pätevät myös täällä ja ylläpito valvoo kommenttejasi.

  • Kiitokset kommentistasi! Kommenttisi ei kuitenkaan näy julkisesti, ennen kuin ylläpito on tarkistanut ja hyväksynyt sen.