Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Arvostelut: Kuvasarjalehti Läskimooses (13.02.2018 klo 21:47:57)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
18.02.2018, klo 07:00:15

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
463489 viestiä 10256 aihetta kirjoittanut 7240 jäsentä. Uusin jäsen: CharlesBrown
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
  Etusivu | Ohjeet | Haku | Jäsenet |   Galleria |   Ylläpito ja toimitus | Kirjaudu | Rekisteröidy  

Koneen kyyneleet
Edellinen kuva | Seuraava kuva
© Kuvan tekijänoikeudet kuuluvat kuvan lisääjälle tai kuvauksessa ilmoitetulle taholle. Kuvan kopiointi tai luvaton käyttö ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa on ehdottomasti kielletty. Julkaisu Kvaakin sarjakuvagalleriassa tapahtuu kuvan
lisääjän hyväksymän julkaisusopimuksen lisensoimana.
0 Jäsenet ja 1 vieras katselee tätä kuvaa.

Kommentteja
Vieraat
24.01.2011, klo 21:24:43              
Tämä on ihan hirveän... ällöä ja samaan aikaan MAHTAVAA!!!
Juuso Laasonen
Viestejä: 96
24.01.2011, klo 22:06:53              
Näyttää vähän siltä että joku olisi täräyttänyt haulikolla naamaan. Karua jälkeä, mutta nättiä- mitä muuten hiuksille on käynyt? Muistaakseni tällä ainakin oli sellaiset, vai oliko kyseessä vain peruukki?

Niin, ja itselle tulee mieleen tämä:

http://penuser.deviantart.com/art/Cover-2-194752786

Ajatukset on näköjään menneet samoilla linjoilla aiheiden suhteen... Cheesy
matkamies
Viestejä: 621
24.01.2011, klo 22:44:15              
Joo, miltei hieman häiritsee itseä tuo aiheiden suuri samankaltaisuus, mutta ainahan maailmaan hyvää scifi-sarjista mahtuu Smiley

Joo ajattelin että ne hiukset on vähän sellainen peruukintapainen, mielessä pyöri idea että naisesta voi "rakentaa" eri näköisen aina tilanteen vaatimalla tavalla. Samalla vastavallankumoukselliset voimat eivät pääse jyvälle siitä, ketä tarkalleen pitäisi jahdata.

Huomasin itsekin täällä kvaakissa olevasta samaa hahmoa esittävästä luonnoksesta, että samanlaatuisia hahmoja ovat, paitsi että toinen on pahis ja toinen hyvis, jos nyt niin suoria linajnvetoja voi tehdäkään. Itse suosin sitä harmaata linjaa välissä.
Juuso Laasonen
Viestejä: 96
24.01.2011, klo 23:19:42              
Totta, outoahan tuo on- toisaalta olen aika varma että tarinoista löytyy perustavanlaatuisia eroja jos niitä vertaisi syvemmin. Aika jännä juttu kuitenkin, hyvin jännä etten sanoisi...

Näppärä idea... itse mietin, että eivätkö hiukset voisi myös kasvaa hyvin nopeasti takaisin halutulla tavalla, peruukkien raijaaminen ympäriinsä kun kuulostaa hieman työläältä.  

No, sen tiedän että ainakin tuon omani kohdalla noin suoran linjanvedon voi tehdä helposti, tyyppi kun on pahimman luokan massamurhaaja, kyborgi ja päälle vielä sairas diktaattori. Tongue
Illodiini
Viestejä: 565
01.01.2013, klo 01:38:52              
Minä puolestani pidän ajatuksesta kääntää asioita päälaelleen, vähän niinkuin Dexterissä, jossa sarjamurhaaja on sankari. Ja tietysti toivottomat, mutta ah niin synkeän vavisuttavat rakkaustarinat. Tuossa hahmossa on potentiaalia ihan mihin vaan.

Kommentoi kuvaa

HUOM! Ennen kuin kommentoit, lue seuraavaa:
  • Kommentoi vain jos sinulla on oikeaa sanottavaa työstä tai tekijästä. Vältä turhia, sisällöttömiä kommentteja. Arvostele ainoastaan työn alla olevilla tähdillä jos et keksi järkevää kommentoitavaa.
  • Kohdista kommenttisi ainoastaan kuvaan tai tekijään. Muista aiheista keskustellaan foorumilla. Tämä ei ole myöskään chatti!
  • Pysy asiallisuuksissa. Samat keskustelufoorumin säännöt pätevät myös täällä ja ylläpito valvoo kommenttejasi.

  • Kiitokset kommentistasi! Kommenttisi ei kuitenkaan näy julkisesti, ennen kuin ylläpito on tarkistanut ja hyväksynyt sen.