Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Kolumnit ja matkaraportit: Sadan vuoden sarjakuvat, osa 2/2 (01.04.2018 klo 13:49:57)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
20.07.2018, klo 17:37:06

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
465450 viestiä 10340 aihetta kirjoittanut 7294 jäsentä. Uusin jäsen: Jari K.
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
  Etusivu | Ohjeet | Haku | Jäsenet |   Galleria |   Ylläpito ja toimitus | Kirjaudu | Rekisteröidy  

Mistä kukkia tulee
Edellinen kuva | Seuraava kuva
© Kuvan tekijänoikeudet kuuluvat kuvan lisääjälle tai kuvauksessa ilmoitetulle taholle. Kuvan kopiointi tai luvaton käyttö ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa on ehdottomasti kielletty. Julkaisu Kvaakin sarjakuvagalleriassa tapahtuu kuvan
lisääjän hyväksymän julkaisusopimuksen lisensoimana.
0 Jäsenet ja 1 vieras katselee tätä kuvaa.

Kommentteja
Vieraat
14.03.2010, klo 00:07:48              
Ylikäytetyn hokeman epäluonnollinen muunnos, josta on vieläpä jouduttu rikkomaan jättämällä yksi sana pois jotta edes jotenkin luontuisi.

Ilman selvää yhteyttä hokemaan mehiläinen kysymässä isältää kukista "kukkia ja mehiläisiä" tyyliin on sinänsä hyvä idea vaikka toteutusta pitäisi miettiä. Kyllähän ampparit pölytyksessä tavallaan kukkien kanssa kimppakivaa harrastavat vaikkei kukat heidän jälkeläisiä varsinaisesti olekaan.

Piirtotyyli sentään pelastaa ja on hyvää, mutta senkin rikkoo ampiasten puhdas musta verrattuna muiden tummien alueiden harmauteen.
echramath
Viestejä: 3009
14.03.2010, klo 03:03:17              
Saattaisi näyttää paremmalta, jos olisi kuusi raajaa?
Vieraat
14.03.2010, klo 03:27:23              
Esa, eikö se sanonta yleensäkin ole ihan pirun hämärä? Mä en ole itse ainakaan koskaan hiffannut, miksi sitä pitäisi käyttää jotenkin seksivalistuksessa, mutta eipähän kovin monesta muustakaan asiasta ota selvää, mitä nuo tuolla Ison Rapakon tuolla puolen säätää.

Sinänsä kun tietää sanonnan kuuluvan kiinteästi juuri seksivalistukseen, se mun mielestä ainakin tekee vitsistä juuri osuvan. Juuri tällaisia vanhempien ennenaikaisia mentaalisydänkohtauksia, kun lapset tulevat mokomaa kysymään. :B
Mikko Akkola
Viestejä: 524
14.03.2010, klo 11:19:49              
Minusta tuo vitsi on aivan loistava. Ei muuta.
Abbor
Viestejä: 0
14.03.2010, klo 20:22:04              
Kiitos kommenteista. Oli tarkoitus antaa mehiläiselle kuusi raajaa, mutten saanut sitä toimimaan piirustuksessa. Yritän värittää CMYK-muodolla ja minulla on joskus vaikea löytää ne oikeat värit, erityisesti tummat värit.
Juha Hopponen
Viestejä: 1
16.01.2012, klo 01:41:19              
Erinomainen kuva, hauska. Minä vähän kummeksun miksi pitäisi olla kuusi raajaa. Jos tarkkoja ollaan, niin eihän nää edes käytä nojatuoliakaan - luonnossa. Mutta jos käsitän tän genren yhtään sinnepäinkään, ei ilmeisesti olekaan tarkoitus kuvata täydellisesti ampiaisia tai mehiläisiä vaan on tarkoitus olla viihde. Siinä se onnistui ainakin itseäni huvittamaan. Kiitos.

Kommentoi kuvaa

HUOM! Ennen kuin kommentoit, lue seuraavaa:
  • Kommentoi vain jos sinulla on oikeaa sanottavaa työstä tai tekijästä. Vältä turhia, sisällöttömiä kommentteja. Arvostele ainoastaan työn alla olevilla tähdillä jos et keksi järkevää kommentoitavaa.
  • Kohdista kommenttisi ainoastaan kuvaan tai tekijään. Muista aiheista keskustellaan foorumilla. Tämä ei ole myöskään chatti!
  • Pysy asiallisuuksissa. Samat keskustelufoorumin säännöt pätevät myös täällä ja ylläpito valvoo kommenttejasi.

  • Kiitokset kommentistasi! Kommenttisi ei kuitenkaan näy julkisesti, ennen kuin ylläpito on tarkistanut ja hyväksynyt sen.