Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
24.08.2019, klo 13:31:17

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
476371 viestiä 10579 aihetta kirjoittanut 7418 jäsentä. Uusin jäsen: Herra Tarkka
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
  Etusivu | Ohjeet | Haku | Jäsenet |   Galleria |   Ylläpito ja toimitus | Kirjaudu | Rekisteröidy  

Sivu 1
Edellinen kuva | Seuraava kuva
© Kuvan tekijänoikeudet kuuluvat kuvan lisääjälle tai kuvauksessa ilmoitetulle taholle. Kuvan kopiointi tai luvaton käyttö ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa on ehdottomasti kielletty. Julkaisu Kvaakin sarjakuvagalleriassa tapahtuu kuvan
lisääjän hyväksymän julkaisusopimuksen lisensoimana.
0 Jäsenet ja 1 vieras katselee tätä kuvaa.

Kommentteja
Mikko Akkola
Viestejä: 524
09.01.2010, klo 23:16:15              
Ruutujen väliin jää tosi vähän rakoa, mutta rohkean rajaamisen ansiosta kuvien hahmot eivät häiritse toisiaan. Sanoisin, että toimii, mutta jollakulla muulla saattaa tietenkin olla toinen mielipide.

Piirrostyylistä: Vaalea harmaa on todella minun mieleeni ja hallitset kontrasteilla pelaamisen todella hyvin. Puhekuplien muoto herättää musta liikaa huomiota, kun ovat tuollaisia mollukoita. Tosin keskipaneelin isossa ruudussa ne ovat vierekkäin aika nätisti.
Pumps
Viestejä: 0
10.01.2010, klo 20:51:11              
Puhekuplat ovat olleet minulle ongelma, koska en pidä ollenkaan "tavallisista" kuplista. Tässä olen pyöritellyt tuota samaa kyyneleenmuotoista kuplaa.. Meinasin, että voisi auttaa, jos skaalaisin niitä pienemmiksi ja pitäisin ääriviivat mustina Smiley Kiitos kommentista, sain ajattelemisen aihetta!
Merrot
Viestejä: 347
10.01.2010, klo 21:00:46              
Olisit ihmeessä tekstannut käsin, minusta se sopisi sivun tunnelmaan ja tyyliisi paremmin kuin konefontti.

Ruutujen kapeat välit minustakin hyvä ratkaisu, tukee hienosti keveää ja unenomaista fiilistä. Asia joka myös kiinnittää huomion on hahmon erinomainen ja luonteva anatomia.
Gothicus
Viestejä: 2814
11.01.2010, klo 11:13:22              
Hienoja kaikki nämä Pumpsin sivut! Puhekuplista ja konefontista olen kuitenkin samaa mieltä Merrotin ja MoreComan kanssa. Kuplat kirjoituksineen näyttävät jotenkin päälleliimatun oloisilta ja poikkeavat häiritsevästi sarjakuvan muusta tyylistä. Ne rikkovat ikävästi sivujen muuten niin hyvää tunnelmaa.

Kommentoi kuvaa

HUOM! Ennen kuin kommentoit, lue seuraavaa:
  • Kommentoi vain jos sinulla on oikeaa sanottavaa työstä tai tekijästä. Vältä turhia, sisällöttömiä kommentteja. Arvostele ainoastaan työn alla olevilla tähdillä jos et keksi järkevää kommentoitavaa.
  • Kohdista kommenttisi ainoastaan kuvaan tai tekijään. Muista aiheista keskustellaan foorumilla. Tämä ei ole myöskään chatti!
  • Pysy asiallisuuksissa. Samat keskustelufoorumin säännöt pätevät myös täällä ja ylläpito valvoo kommenttejasi.

  • Kiitokset kommentistasi! Kommenttisi ei kuitenkaan näy julkisesti, ennen kuin ylläpito on tarkistanut ja hyväksynyt sen.