Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Arvostelut: Pelko on aseeni (09.10.2018 klo 21:05:19)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
21.10.2018, klo 18:41:51

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
467702 viestiä 10414 aihetta kirjoittanut 7324 jäsentä. Uusin jäsen: VaultDweller
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
  Etusivu | Ohjeet | Haku | Jäsenet |   Galleria |   Ylläpito ja toimitus | Kirjaudu | Rekisteröidy  

Strippejä 11
Edellinen kuva | Seuraava kuva
© Kuvan tekijänoikeudet kuuluvat kuvan lisääjälle tai kuvauksessa ilmoitetulle taholle. Kuvan kopiointi tai luvaton käyttö ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa on ehdottomasti kielletty. Julkaisu Kvaakin sarjakuvagalleriassa tapahtuu kuvan
lisääjän hyväksymän julkaisusopimuksen lisensoimana.
0 Jäsenet ja 1 vieras katselee tätä kuvaa.

Kommentteja
Vural
Viestejä: 11
04.06.2013, klo 21:08:20              
Yksinkertaista ja hauskaa! Ilmeikestä ja vauhdikasta slapstickiä parhaimmillaan!
Merrot
Viestejä: 347
05.06.2013, klo 09:16:48              
Hehheh, loistavaa. Hiton hyvin ja luontevasti piirrettyjä hahmoja. Piirroksesi tavoittaa hienosti tällaiseen sarjakuvaan oleellisesti kuuluvan hölmöläisyyden hengen.
Viimeksi muokannut: Merrot 05.06.2013, klo 09:17:02
Secos-Bill
Viestejä: 718
05.06.2013, klo 22:48:38              
Kiitoksia kehuista, mutta vaadin kritiikkiä  Wink . Päänsilittelyllä en kehity ja tämä on kaukana täydellisestä. Aiemmat valitukset jähmeydestä ovat olleet tervetulleita ja auttaneet huomaamaan sekä korjaamaan piirroksia. Joten hyvät Kvaakkaajat, rakentavaa kritiikkiä, kiitos. ( Saa jopa haukkua, jos perustelee kunnolla. )
Divine
Viestejä: 906
06.06.2013, klo 14:37:28              
No täältä pesee: Tekstaus voisi olla parempaa. Lisäksi joissakin stripeissä osuu silmään katonrajaviivan vaihteleminen, joka toki selittyy hahmojen tekemisillä, mutta silti siihen kiinnittää ehkä tarpeettomasti huomiota. Viimeisessä stripissä ollaan selvästi matalammassa  huoneessa kuin muissa stripeissä.

Kolmannen stripin toinen ruutu: mihin tikkaat katosivat ja minkä päällä propellihattu seisoo, kun on lähes päätä pitempi kuin toinen mies? Viimeisen stripin keskiruutu on vähän tulkinnanvarainen. Ei ukon pitäisi ylettyä varvistamallakaan noin korkealle, mutta olisiko tuo sittenkin lisävitsi, että hän on noussut seisomaan sarjakuvaruudun reunalle?

'No niin' -ilmaisuun ei kuulu pilkkua sanojen väliin. Evil
Viimeksi muokannut: Divine 06.06.2013, klo 14:42:46
Secos-Bill
Viestejä: 718
06.06.2013, klo 16:33:11              
Kiitoksia, juuri näin.
Harjoittelen siis tekstaamista ( vaikka en usko, että pystyn paljoa parantamaan... ).

Propellipää Björn on pidempi kuin pomonsa Franz Wink ( 178 vs 172 ) ks. mm. viimeisen stripin ens kuva. Tikkaat puolestaan on viety pois, mutta kieltämättä vaikutelma on, että Björn seisoisi korkeammalla - eli jatkossa pitää viitsiä hahmotella myös kuvan alapuolelle menevät osat.
Neljännen keskimmäiseen olisi tosiaan pitänyt laittaa jokin jakkara tms.
Katonrajan suhteen olet oikeassa, mutta sen sijoittelu on hankalaa hahmojen pituuden takia. Juuri se pilaa neljännen stripin kuvasuunnittelun. Jos hahmot olisivat korkeudeltaan kolme-neljä päätä, niin homma helpottuisi taustojen osalta, mutta en saa sellaisten hahmojen liikeitä ja asentoja luonteviksi ( olen vasta oppimassa näidenkin kanssa -  kiitos aiempien valitusten aiheuttaman harjoittelun Smiley )

Ei pilkkua? No, voihan...

Kommentoi kuvaa

HUOM! Ennen kuin kommentoit, lue seuraavaa:
  • Kommentoi vain jos sinulla on oikeaa sanottavaa työstä tai tekijästä. Vältä turhia, sisällöttömiä kommentteja. Arvostele ainoastaan työn alla olevilla tähdillä jos et keksi järkevää kommentoitavaa.
  • Kohdista kommenttisi ainoastaan kuvaan tai tekijään. Muista aiheista keskustellaan foorumilla. Tämä ei ole myöskään chatti!
  • Pysy asiallisuuksissa. Samat keskustelufoorumin säännöt pätevät myös täällä ja ylläpito valvoo kommenttejasi.

  • Kiitokset kommentistasi! Kommenttisi ei kuitenkaan näy julkisesti, ennen kuin ylläpito on tarkistanut ja hyväksynyt sen.