Uutiset | Teksti: Timo Ronkainen | Julkaistu: 23.01.2008 klo 17:19:38 | Luettu: 3190 kertaa

Etsivä löytää Hiiren museosta

Päivälehden museossa Helsingissä avautuu 25.1. maailman tunnetuimman pallokorvan, oikeamielisen sankarin ja pop-ikonin Mikki Hiiren -juhlanäyttely.

Juhlavuoden kunniaksi Mikki Hiiri 80 vuotta – etsivä löytää -näyttelyssä ratkotaan salaperäistä jalokiviryöstöä Mikki Hiiren seurassa ja päästään samalla kurkistamaan muun muassa Mikin kotiin, Ankkalinnan poliisiasemalle ja Ankkalinnan kaupungin kaduille. Johtolangat johdattelevat pikkuhiljaa kohti arvoituksen ratkaisua…

Juhlanäyttely esittelee Mikki-hahmon historian 1920-luvun ilkikurisesta elokuvasankarista tämän päivän kansainväliseksi suursuosikiksi ja Disney-yhtiön symboliksi. Näyttelyssä originaaleja ja keräilyesineitä. Kolmiulotteiset hahmot ovat Helsingin kaupungin käsityöpajan tekemiä. Harvinaiset keräilytavarat ovat Sampo Haahden ja Marko Leppälän kokoelmista.

Mikki Hiiri 80 vuotta – Etsivä löytää -juhlanäyttely Päivälehden museossa (Ludviginkatu 2–4, Helsinki) 25.1.–26.10.2008 ti–su klo 11–17.

www.paivalehdenmuseo.fi
Keskustele Mikki Hiiren Juhlavuodesta Kvaakissa
Mikki Hiiren hahmosta yleensä

Kuvat © DISNEY

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali