Uutiset | Teksti: Wade Koivurinne | Julkaistu: 21.11.2007 klo 18:31:25 | Luettu: 6490 kertaa

Don Rosa Suomeen!

Suomalaisia ankkaystäviä kestitään! Ensin saamme kirjamessuille Giorgio Cavazzanon, ja nyt Suomeen kiertueelle saapuu itse Don Rosa. Asiasta kertoi aiemmin tänä syksynä MTV3 Vesa Keskistä koskevasssa haastattelussaan. Rosa viipyy suomessa 22.11.-10.12, jonka aikana tarkoitus on kiertää ensin Suomi läpi, ihan pohjoisosia hipoen, ja viimein kruunata kiertue Tuurissa, jossa seurue viettää aikaa kalastellen itsenäisyyspäivän.

Don Rosa poseeraa Vesa Keskisen kanssa
Don Rosa poseeraa Vesa Keskisen kanssa


Don Rosa teki viimeistään läpimurron suomalaisten ankkafanien sydämiin tarinalla Sammon Salaisuus (The Quest for Kalevala) myötä, jossa Rosa tuo ankkaväen Suomeen. Tarina sivuaa läheisesti Suomen kansalliseeposta, Kalevalaa.

Suomenvierailun tarkoituksena on kiertää ympäri Suomea tapaamassa ankkafaneja, ja signeerata Roope Ankan Elämä ja Teot- kirjasarjaa.

Aikataulun voi tarkistaa Tuurin kyläkaupan ajankohtaista -sivulta


Kuva: Don Rosa

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali