Uutiset | Teksti: Reima Mäkinen | Julkaistu: 08.08.2003 klo 11:50:27 | Luettu: 2452 kertaa

Ongelmia pääsyssä Suomen Sarjakuvaseuran kotisivuille

www.kupla.net -osoite on toistaiseksi "poissa pelistä". Sarjakuvaseuran sivuille pyrkivän kannattaa käyttää vanhaa www.kaapeli.fi/~sarjaks osoitetta.

Nettisivu, jolla domain-laskun maksaminen pitäisi suorittaa, on ollut heinäkuun alusta asti tukossa. Tämä johtuu ilmeisesti ylikuormituksesta, kertoo seuran sihteeri Pauli Ruonala.
Asiaa tutkitaan. Verisigniltä ole tullut valitusta maksamattomasta laskusta ja www.kupla.net -osoite on edelleen varattu Sarjakuvaseuralle.

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Juha Kouvalainen kommentoi 08.08.2003 klo 16:56:13 seuraavaa:
Näyttäisi siltä, että tuon rekisteröintiaika on umpeutunut vasta heinäkuun lopussa, 26. päivä. Noissahan yleensä on parin viikon viiveaika sen jälkeen, ennen kuin domain vapautuu muiden rekisteröitäväksi. Riippuen rekisteröijästä aika voi olla pidempikin.

Toivottavasti kuitenkin seuraavan rekisteröintikauden maksaminen onnistuu, ettei osoite karkaa keinottelijoiden käsiin. Kuvittelisin, että tilanteessa, jossa domainin rekisteröivä yritys ei pysty tarjoamaan maksumahdollisuutta, joutuvat he myös ottamaan vastuun mahdollisista domainosoitteiden umpeutumisista.

roju kommentoi 13.08.2003 klo 16:53:57 seuraavaa:
Kyllä toi sivu näytti tänään toimivan.

t. roju

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali