Uutiset | Teksti: Reima Mäkinen | Julkaistu: 17.07.2007 klo 13:18:24 | Luettu: 2942 kertaa

Manganäyttely kiertää pääkaupunkiseutua

(c) Elli Puukangas
(c) Elli Puukangas
Espoon Leppävaaran kirjastossa vietettyä Sarjakuvaviikkoa varten koottu mangaharrastajien piirrosnäyttely muuttui suuren yleisönsuosion ansiosta kiertonäyttelyksi. Työt olivat Leppävaarassa esillä huhtikuun puolivälistä toukokuun alkupuolelle (16.4.-5.5.).
Espoon Tapiolaan (1.6.-28.6.) ja Keski-Espoon kirjastoon (27.6.-27.7.) näyttely ripustettiin alkuperäistä suppeampana.

Seuraavaksi näyttely pystytetään ilmeisesti Helsinkiin Rikhardinkadun kirjastoon, missä myös omakustannelehtiä esittelevät vitriinit otetaan jälleen käyttöön. Helsingissä piirrokset nähtäneen elokuussa Taiteiden yön aikaan.
Suomen Sarjakuvaseura ry:n tuottaman näyttelyn kierrättämisestä on vastannut Leppävaaran aluekirjaston nuortenosasto Pointin erikoiskirjastonhoitaja Eeva Jäppinen.

Näyttely koostuu piirroksien, maalauksien ja sarjakuvien kopioista. Mukana ovat Nelly Sääksjärvi, Anna Stenman, Pilvi Kuusela, Sanna Luotonen, Laura Loukola, Virva Puonti, Reima Mäkinen ja Elli Puukangas - kukin noin kymmenellä työllä.

Keskustelua aiheesta Kvaakissa

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali