Uutiset | Teksti: Timo Ronkainen | Julkaistu: 10.06.2007 klo 12:12:01 | Luettu: 2351 kertaa

Stan Lee solmi sopimuksen Disneyn kanssa

Stan ja ehkä tunnetuin hänen luomuksistaan.
Stan ja ehkä tunnetuin hänen luomuksistaan.
Marvel-sankareistaan tunnettu Stan Lee on allekirjoittanut sisällöntuotantoa koskevan sopimuksen viihdejätti Disneyn kanssa.

Walt Disney Studiosin puheenjohtaja Dick Cook julkisti sopimuksen 7.6.2007. Useammaksi vuodeksi tehdyn sopimuksen mukaan Stan Lee ja hänen tuotantoyhtiönsä POW! Entertaintment kehittelevät Disneylle hahmokonsepteja elokuvia, TV-ohjelmia, videopelejä ja leluja varten.

Jo vuosia sitten Marvelin jättänyt 84-vuotias Lee on innoissaan työsuhteestaan toisen viihdejätin kanssa. Hänen on tarkoitus luoda uusia supersankareita ja muitakin hahmoja live-action -elokuviin ja piirrettyihin.

"Minulla on kaapit täynnä miljoonia erilaisia ideoita elokuvia ja TV-ohjelmia varten. Olen vain odottanut tilaisuutta päästä työskentelemään Disneyn kaltaisen yhtiön kanssa saadakseni mahdollisuuden toteuttaa ideoitani", Stan Lee hehkutti tiedotustilaisuudessa.


Lähteet ja lisää aiheesta:

NewsLeader

Magical Moments Disney News

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali