Uutiset | Teksti: Timo Ronkainen | Julkaistu: 15.03.2007 klo 14:09:55 | Luettu: 2250 kertaa

Manga-iltapäivä maaliskuussa

"Sangatsu" on japania ja tarkoittaa maaliskuuta ja maaliskuun kunniaksi kustantamo Sangatsu Manga järjestää manga-iltapäivän lauantaina 24.3.

Ohjelmassa on muun muassa manga-tyylisen piirtämisen opetusta, piirtämistyöpaja ja myyntiä.

Paikkana ovat Tammi-kustantamon tilat Helsingissä, osoitteessa Korkeavuorenkatu 37. Tilaisuus on kaikille avoin ja ilmainen. Ovet ovat auki kello 11.30 - 17.00 lauantaina 24. maaliskuuta.

Opettajina sarjakuvapiirtämisen suomalaisia ammattilaisia, Reima Mäkinen, Laura Loukola, Anna Stenman sekä Sangatsun väkeä ja muita harrastajia.

Reima Mäkinen kertoo kuvaesimerkein erilaisista piirustusvälineistä sekä mangan ammattimaiseen tekemiseen kuuluvista työvaihesta. Avoimessa työpajassa Laura Loukola ja Anna Stenman antavat opastusta shoojo- ja shoonen-hahmon piirtämisessä.

Tarkempia tietoja
http://www.sangatsumanga.fi

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali