Uutiset | Teksti: Rami Rautkorpi | Julkaistu: 24.05.2006 klo 01:36:14 | Luettu: 2024 kertaa

Pienlehtitaivas 2006

Helsingin 21. Sarjakuvafestivaalit järjestetään 23.-24.9.2006 Kulttuuriareena Gloriassa. Tuttuun malliin festareilla on Pienlehtitaivas, paikka pienkustantajille myydä ja esitellä tekemisiään. Myyntipöydät ovat ilmaisia, mutta kaikkien myyjien tulee luovuttaa myynnissä olevista tuotteistaan kaksi sarjakuvalehteä sarjakuvaseuran kokoelmiin. Myyntipöytävarauksia otetaan vastaan osoitteessa jsalakka(at)welho.com.

Totuttuun tapaan Taivaassa tulee ahdasta, joten jos myyjä voi jakaa pöytänsä toisen pienlehteilijän kanssa, ilmoittakaa myös siitä varatessanne pöytää. Jos mielessä on jo mieluinen pöytäkaveri, kerro sekin. Pöydät ovat kutakuinkin samaa kokoa kuin viime vuonna (180 x 80 cm).

Festivaalilehteen tehdään puffi pienlehtitaivaasta, ja tätä varten toimitus haluaisi seuraavat tiedot myyjiltä:
- nimi (esim. Napa, Daada... tai jos ihan ominaan myy niin oma nimi siis) Tämä nimi tulee sitten myös pöydän yhteyteen kylttiin
- yhteystiedot (www/email)
- festivaalijulkaisut (mitä pöydässä on tarjolla ja mikä on uutta)

Ilmoita siis varatessasi pöytää myös nämä tiedot, kiitos.

Myyjät pääsevät paikalle laittamaan pöytänsä kuntoon perjantaina 22.9. Tarkemmasta aikataulusta myöhemmin lisää.Perinteinen Taivaallisin Pienlehti -kisa järjestetään myös tänä vuonna. Kilpailuun voivat osallistua kaikki viime vuoden festarien jälkeen ilmestyneet sarjakuvalehdet, jotka eivät ole yrityksen tai yhdistyksen julkaisemia. Tuttuun malliin 3 parasta palkitaan, 1. palkintona 500 euron lahjakortti Domus-Offsettiin.

Lisää tietoa kilpailusta tulossa myöhemmin.Lisätietoja Pienlehtitaivaasta ja kilpailusta Jussi Salakalta osoitteesta jsalakka(at)welho.com.

www.kupla.net/fest2006

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali