Uutiset | Teksti: Juha Kouvalainen | Julkaistu: 26.06.2003 klo 16:46:58 | Luettu: 3187 kertaa

Strippisarja Aidan takaa elokuvaksi

Aidan takaa (Over The Hedge) on yksi tuoreista menestyneimmistä kansainvälisistä strippisarjakuvasarjoista, joka on rantautunut Suomeenkin Semicin ja Egmontin julkaisemina kokooma-albumeina.
Elokuvan lähtökohdat noudattelevat sarjakuvan perusideaa: Pesukarhu Pepe ja kilpikonna Ville huomaavat eräänä aamuna lähiön vallanneen heidän luonnollisen elinympäristönsä. Otukset eivät kuitenkaan ole tapahtuneesta moksiskaan, vaan käyttävät ihmisyhteisön antimia häpeilemättä hyväkseen.

Elokuva valmistuu vuonna 2005 ja ääninäyttelijäpuolella suurista Hollywood-nimistä loistaa ainakin Jim Carrey Pesukarhu Pepen äänenä.

Aidan takaa -strippejä voi lukea englanniksi mm. tästä, mutta tietääkös kukaan julkaistaanko sarjaa tällä hetkellä kotimaan sanomalehdissä?

Lähde: CBR.cc

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Eppu kommentoi 26.06.2003 klo 21:45:33 seuraavaa:
Varmaan pitää sekin joskus kattoa jos ei nyt elokuvissa, mutta kuitenkin. on se aika söpö sarja ilmestyi Huba-sarjoissa.

mikko kauno kommentoi 07.12.2005 klo 13:11:05 seuraavaa:
NO VOI SUN. MÄÄ TIESIN KOKO AJAN ETTÄ MUN MUISTA SUOSIKKISARJAKUVISTA TEHTÄISIIN LEFFA. MÄÄ KYLLÄ USKON ETTÄ BRUCE WILLIS ´JA STEVE CARREL HOITAA HOMMAN KOTIA ÄÄNINÄYTTELYILLÄ.

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali