Uutiset | Teksti: Jukka Laine | Julkaistu: 25.01.2006 klo 17:49:37 | Luettu: 3682 kertaa

Borgtron aloittaa julkkaribileillä

Borgtronin kansi
Borgtronin kansi
BORGTRON, Happy horse comicsin kautta julkaistava Jyrki Nissisen uusi aikakauslehti aloittaa neljästi vuodessa ilmestyvän taipaleensa helmikuun alussa. Kvaakin porukka ystävineen ja sukulaisineen ja kaimoineen on tervetullut juhlistamaan alkuvuoden sarjakuvatapausta.
Munapää
Munapää

Lehden tiimoilta järjestetään myös Julkkari-bileet 14. 2. 2006 klo 19:00 alkaen, Helsingissä, Factory-nimisessä baarissa. Mukana on sarjakuvia ja punk-musiikkia mm.

SUR-RUR, JUMALAN RUOSKA, KINA (...) ...ja muutakin

Tule ja tuo ystäväsikin.

JA: Voit tulla myös omine sarjakuvinesi paikalle kaupittelemaan niitä.

Tulitikut
Tulitikut

Ks. myös... http://www.happyhorsecomics.com

Klikkaa kuvia niin näet ne suurempina.

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Ihmetys kommentoi 25.01.2006 klo 14:17:46 seuraavaa:
Hyvä, että julkaisutilaisuus järjestetään ravintolassa - sarjakuvan korkean tason ymmärtäen se onkin ainoa järkevä paikka.

roju kommentoi 25.01.2006 klo 20:28:05 seuraavaa:
Näyttää hiton hyvältä. Kannattas varmaan lähettää pari nroa Alvin Buenaventuralle, joka julkaisee Kramer's Ergotia. Varma passi. Hitto kun ei ehtinyt Angoulemeen, oisin ojentanut sen sille itse.

Jyrki kommentoi 02.02.2006 klo 10:47:02 seuraavaa:
MUUTOS OHJELMISTOON:

kina peruutti. syy: sairaus. Mutta sitäkin viehkeämpi ja media seksikkäämpi tuote löytyi heti tilalle, nimittäin

RISTISAATTO www.geocities.com/ristisaatto/

VesaK kommentoi 15.02.2006 klo 14:31:40 seuraavaa:
Nerokasta ja huippuunsa hiottua ammattitason jälkeä aina takakannen mainosta myöten. Ei tämä ole "kuin Aku Ankka", tämä on parempi!

Maisa kommentoi 20.02.2006 klo 13:39:53 seuraavaa:
Totta! Sitäpaitsi Borgtronissa tartutaan ongelmiin, joihin ei ole niinkään "trendikästä" tarttua. Esimerkiksi syrjäytymistä, seksuaalista sivistymättömyyttä ja siihen liittyviä pelkoja sekä juurettomuutta.
Nauraa silti saa ja "mistäsetuonkinkeksi" elämyksiä tulee jatkuvasti! Parasta sarjista pitkään aikaan ja vielä neljästi vuodessa! ...Toivottavasti ote pitää ntulevaisuudessakin.

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali