Uutiset | Teksti: Vesa Kataisto | Julkaistu: 21.11.2005 klo 09:20:41 | Luettu: 2150 kertaa

Suomen sarjakuvaseuran vuosikokouskutsu

Suomen sarjakuvaseuran sääntömääräinen vuosikokous järjestetään keskiviikkona 30.11.2005 klo 18 alkaen seuran toimistolla Helsingin Ruoholahdessa, osoite Tallberginkatu 1 C. Seuran toimisto on kulttuurikeskus Kaapelissa, C-portaan 3. kerroksessa. Kaikki seuran toiminnasta kiiinnostuneet ovat tervetulleita!

Sisään ovesta jossa lukee 'Lasten oma galleria.' Galleriassa ollessa näkyy vasemmalla kädellä lyhyt käytävä josta pääsee vähän pitempään käytävään. Seuran toimisto on siellä perällä vasemmalla kädellä. Opastettu kierros alkaa C-portaan aulasta vähän ennen kokouksen alkua. Jos eksyt soita puheenjohtajalle, 040-5574944. Kokouksessa käsitellään ensi vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio. Kaikki ovat tervetulleita mukaan vaikuttamaan seuran toimintaan.

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali