Uutiset | Teksti: Juha Kouvalainen | Julkaistu: 23.06.2003 klo 17:21:29 | Luettu: 2829 kertaa

Aston Kutcherista seuraava Batman?

That 70's Shown Kelson roolin lisäksi Aston Kutcher on aiemmin esiintynyt mm. elokuvissa Down to You - Me kaksi ja heinäkuussa Suomen ensi-iltansa saavassa romanttisessa komediassa Just Married.

Eonline.com:in mukaan Astonin rooli Batmanina varmistunee aivan lähiaikoina. Saapa nähdä osoittautuuko lähteemme todelliseksi ankaksi vai näemmekö Kelson hörhöilemässä seuraavaksi Lepakkomiehenä. Dude, Where's My Batmobile?

Lähteet: CBR.cc, Eonline.com

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

R.Reipas kommentoi 24.06.2003 klo 15:28:20 seuraavaa:
Nyt ei voi kuin (taas) haukkua Hollywoodia ja sen kilttejä tuottaja-setiä!

Kaikista näyttelijöistä A.K. ei ole ilmeisin valinta, joten kauhu ja paniikki valtaa kehon!!

Tosin mielestäni Batman on raiskattu jo aikaisemmissa leffoissa, joten voiko asiat todella mennä enää alespäin, KYLLÄ VOI!!!

Pelle Batmaniksi, ketkä ovatkaan viholiset ja niiden näyttelijät!!!

Ole uutinen edes tämän kerran pelkkä ankka -Kvaak!

Rami Rautkorpi kommentoi 24.06.2003 klo 16:19:10 seuraavaa:
Nuori, kulttimainetta saavuttanut ohjaaja Batmanin kimpussa, pääosaan kaavaillaan koomikkoa, fanit saavat hepulin... Totta se on, historia toistaa itseään!

Kutcheriahan kaavailtiin jo Teräsmieheksikin. Sanoisin, että hänen prominentti nenänsä sopii paremmin Lepiksen naamion alle. Totta on, että draamanäyttelijänä hän ei ole vielä taitojaan esitellyt, mutta ehkä Batman olisi sitten se rooli?

Taavi Suhonen kommentoi 25.06.2003 klo 11:40:12 seuraavaa:
Kutcher on ihan hauska 70's Show'ssa, mutta en usko, että hänestä Kelsoa kummemmaksi on.

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali