Uutiset | Teksti: Timo Ronkainen | Julkaistu: 18.06.2003 klo 11:06:08 | Luettu: 2804 kertaa

Luc Besson -leffa Michel Vaillantista

Ranskan kilpa-autoylpeys Michel Vaillantista on tekeillä elokuva jonka käsikirjoittaja-tuottajana toimii Luc Besson. Elokuvan pitäisi tulla ensi-iltaan jo tämän vuoden puolella.

Jean Gratonin luoma hahmo on seikkaillut kilpa-autoradoilla jo vuodesta 1957. Albumeita on kertynyt tähän mennessä kokonaista 64 kappaletta. Ennen elokuvaa Vaillant on nähty TV-sarjana. Ranskassa ja muutenkin Keski-Euroopassa ylen suosittu sarjakuva on Suomessa ilmestynyt vain satunnaisesti, Zoom-lehdessä ja muutamana Zoom-albumina 1970-luvulla sekä a-lehtien kustantamana parin kirjan verran. Eräässä suomentamattomassa albumissa Vaillant kilpailee myös Hakkista vastaan. Voi olla että Suomen valkokankaille ei nyt valmistuva elokuva yllä.

Lähde ja lisää Michel Vaillant

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali