Uutiset | Teksti: Timo Ronkainen | Julkaistu: 09.01.2005 klo 01:26:42 | Luettu: 5506 kertaa

Uusi anime- ja manga-lehti

Anime-lehti tulee!
Anime-lehti tulee!
Aiheita käsitellään suomalaisen kuluttajan näkökulmasta ja niissä pyritään korostamaan suomalaisen anime-yhteisön mielenkiinnon painopisteitä noudattaen hyvää lehtimiestapaa ja kunnioittaen suomalaisen anime- ja mangaharrastuksen arvoketjun avainlenkkejä.

Anime pitää sisällään arvosteluita, ennakoita, ohjeita ja katsauksia japanilaisen pop-kulttuurin eri osa-alueisiin, joista tärkeimpinä mainittakoon anime-elokuvat ja -sarjat, manga-sarjakuvat, sekä japanilaishenkiset tietokone- ja konsolipelit. Lisäksi lehdessä käsitellään suomalaista harrastusta ja harrastajia, sekä eri harrastusten osa-alueita, kuten esimerkiksi cosplay-pukuilua ja suomalaista mangatyylistä sarjakuvaa.

Anime on saatavissa hyvin varustetuista Lehtipisteistä. Anime ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa ja sen irtonumerohinta on 3,95 euroa.

http://www.animelehti.fi/

Lähde: H-Townin tiedote

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

kommentoi 08.02.2005 klo 22:05:19 seuraavaa:
plääh ei huono eikä hyvä arvosana:8

jmkj0io kommentoi 12.03.2007 klo 17:23:38 seuraavaa:
,.lkjsdhllh AIVAN MAHTAVAAA HOHU

Mainos:

Yhteistyössä:




© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali