Uutiset | Teksti: Timo Ronkainen | Julkaistu: 09.12.2004 klo 13:16:01 | Luettu: 4811 kertaa

Ahne filmiksi

Sarjakuvaelokuvien virta jatkuu eurooppalaisellakin rintamalla. Asterix -filmien jälkeen ensi-iltavuoroon tulee Ahmed Ahne (Iznogoud). Ahne on tehty samaan tapaan kuin Asterixitkin, elävillä näyttelijöillä.

Elokuvan juliste
Elokuvan juliste
Patrick Braoudén ohjaama elokuva tulee teattereihin ainakin Ranskassa 9.2.2005. Jean Tabaryn ja René Goscinnyn 1962 luoma sarjakuva tuhannen ja yhden yön maailmasta seuraa ilkeän suurvisiirin pyrkimyksiä päästä kalifiksi kalifin paikalle.

Mitkään konstit taioista palkkatappajiin ei saa Ahmed Ahneen

Ahmed
Ahmed
suunnitelmia toteutumaan. Hyväsydäminen ja yksinkertainen Kalifi Harun El Pullah on ja pysyy valtaistuimellaan.

Suurvisiirinä velmuilee Michaël Youn, kalifina nähdään Jacques Villeret. Kuvia ja teasereita voi kelailla filmin omilta kotisivuilta (ks. alla).

Elokuvan kotisivut
Rene Goscinny

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Canna kommentoi 09.03.2005 klo 22:12:22 seuraavaa:
Mainiota! Tuleeko tuo Ahmed Ahne -elokuva missään vaiheessa Suomeen? Onko tietoa? Entäpä elokuvateatteripuolelle vaiko suoraan videolle? (Täällä olisi ainakin yksi katsoja!)

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali