Uutiset | Teksti: Reima Mäkinen | Julkaistu: 16.07.2004 klo 16:36:06 | Luettu: 10687 kertaa

Auta jumalatar!

Mangan julkaiseminen ilmeisesti kannattaa?! Humu alkaa heikoimpia jo hirvittää, kun Egmont tuo kauppoihin kolmannen käännössarjansa - se on Kosuke Fujishiman (s.1964) Aa! Megami-sama!

Egmont kertoi uutisen uuden mangasarjansa julkaisemisesta viikko sitten Jyväskylässä pidetyssä Animecon 2004-tapahtumassa. Lännessä sarja tunnetaan myös nimellä Oh! My Goddess, ja se on Kosuke Fujishiman toinen mainittavampi manga.

Fujishima aloitti uransa sarjakvuien parissa mangasta kertovan aikakauslehden toimittajana, mutta pääsi jo vuonna 1986 onnella ja ahkeruudella sarjakuva-ammattilaiseksi. Opiskelijapojan ja jumalattarien ongelmallisesta suhteesta kertova, Aa! Megami-sama!, alkoi vuonna 1988 ja se jatkuu edelleen. Japanissa on ilmestynyt kolmisenkymmentä kokoomaa ja Saksassakin 25. Sarja on pienoinen klassikko ja se tunnetaan hyvin lännessäkin, vaikka animea siitä on tehty "vain" viisi jaksoa. Jenkeissä Jumalattaria edustaa Dark Horse.


Mangatalot tutuksi

Nyt Japanin suurimmat sarjakuvakustantajat alkavat olla meillä edes jotenkin edustettuna. Siinä missä Marvel ja DC jakavat USA:n markkinoita, hallitsee saarivaltakuntaa kolme suurta mangakustantamoa. Dragon Ball (Sangatsu manga) on Shueishan kruununjalokivi. Ranma ja (syyskuussa aloittava) Salapoliisi Conan tulevat Shougagukanilta. OMG sekä Otomon Akira (Like) ovat puolestaan kotoisin Kodansahalta.


Keskitasoa siistimpi sarja?

Taas voi tamperelaisia onnitella hyvästä valinnasta. Vaikka Oh My Goddessin taiteellinen taso jää mielestäni roikkumaan jonnekin Dragon Ballin tuntumaan, sarja laajentaa kuitenkin edelleen mielikuvaa mangan olemuksesta.
Japanissa OMG ilmestyy kuukausittain noin 24 sivun pätkissä Afternoon -lehdessä (jos nyt liki kilon painoista, noin tuhat sivuista jöötiä, kehtaa lehdeksi sanoa!). Afternoon on viikottain ilmestyvän Morningin sisarlehti ja molempia tehdään nuorille miehille. Mangaskirbentti, Fredrik L. Schodt, pitää näitä mm. mainostensa puolesta siistimpinä kuin mangajulkaisuja yleensä. OMG:n fanipalvelu, eli pyllyily ja tisuilu, on DB:tä ja Ranmaa paremmin meikäläiseen moraaliin istuvaa. Isoja iiriksiä, pöyheitä kampauksia ja muuta mangan peruskauraa toki tämäkin sarja puskee. Saksan Egmont luokittelee sarjan komediaksi, eli sen menestys ja perusasetelma juontaa huumoriin ja hyviin oivalluksiin. Meillä näkisin sarjan kohderyhmäksi pikemminkin nuoret kuin lapset.


Kaksin aina kaunihimpi

Sarjan toimittaja, Jouko Ruokosenmäki, kertoo että Egmont-Kustannus tuo sarjan kioskeille lokakuun puolessa välissä. Egmontin kolmas manga starttaa silloin peräti kahden pokkarin voimalla. Lukujärjestykseltään peilatun OMG:n kääntää suomeksi Antti Grönlund.

Viime vuoden tilanteeseen verrattuna mangaa todella sataa syksyllä taivaan täydeltä. Toivottavasti homma ottaa tulta eikä tsunami upota manga-murkkujen taloutta. Jokohan Helsingin Sarjakuvafestareilla nähdään Tammen omistaman Sangatsu Mangan vastaus Egmontin haasteeseen?!


Oh! My Goddess -keskustelu Kvaakissa
Lisätietoja sarjasta: OMG-fanisivu

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Laurel kommentoi 25.09.2004 klo 21:12:42 seuraavaa:
Itse olen nähnyt sarjasta kaikki OAV (5 kpl) jaksot ja elokuvan.
Pidin/pidän sarjasta todella. Mielestäni toiminta, komiikka ja romantiikka oli osattu pitää hyvin tasapainossa. Tarina eteni mukavasti ja tylsistys ei päässyt missään vaiheessa puuduttamaan.
Sensijaan nauraa sai joissain vaiheessa niin, että itku ei ollut kaukana ^_^ *muistaa kuinka Keiichi ja Urd tapasivat ensimmäistä kertaa*
Mangaa en niinkään uskalla lähteä arvostelemaan. Satunnaisia skannauksia on tullut nähtyä, mutten muuten ole perehtynyt suuremmin mangaan.
Tyyli vaikutti kyllä kauniilta, mutta ainakin näissä alkupuolen mangoissa hahmojen ulkonäkö oli... hituisen vaatimatonta jälkeä.
Sanotaan, että seitsemännen mangan (sinne päin) jälkeen hahmojen ulkomuoto alkaa muuttua.
(esim. Belldandy pääsee eroon tuuheista kulmakarvoista ja Keiichi saa kauniimman nenäsen.)
Ilman kasvomerkkejä en varmaan tunnistaisi ensimmäisen ja viidennentoista mangan Belldandyn olevan sama henkilö.
Sen verran sarja saa kasvojenkohotusta. Mutta sisällöllisesti sarja on aina laatukamaa! ^_^
Suosittelen kaikille jotka pitävät komiikasta, romantiikasta ja/tai.. moottorivärkeistä (?)

Mina kommentoi 07.10.2004 klo 17:50:04 seuraavaa:
Onko Oh! My Goddess tai siis minkä ikäisille se on tarkoitettu?? Vastatkaa mahdollisimman pian! KOska se on tullut kauppoihin?

Mariah kommentoi 15.10.2004 klo 17:28:57 seuraavaa:
Ikäsuosituksista en tiedä, mut se tulee kauppoihin joskus 21.lokakuuta.

Laurel kommentoi 18.10.2004 klo 19:43:23 seuraavaa:
Perunamaan tietojen mukaan OMG! olisi tulossa nyt joulukuussa

http://www.perunamaa.net/sarjakuvat/kalenteri/kalenteri.php

Ikärajoitteeksi arvioisin 12.
Paljasta pintaa vilahtelee aina silloin tällöin (ainakin, jos Urd asiaan mitenkään liittyy)
Ja käsittääkseni jenkkilässä sarjakuvan ikäraja on teens elikä 13+ mutten kuitenkaan käsi raamatulla mene vannomaan.

Mariah kommentoi 21.10.2004 klo 18:04:06 seuraavaa:
Sitten mulla oli väärää tietoa...

Laurel kommentoi 21.10.2004 klo 18:48:47 seuraavaa:
Plah.. Mistä näitä enää tietää...
Kvaakissa sanottiin, että Goddess tulee ensi vuonna, Kupolissa taas sanottiin, että viikolla 43 ja sitten Perunamaalla kalenteriin Goddess oli merkitty joulukuulle....
Olisi erittäin suotavaa, jos asiasta joitain OIKEASTI tietävä helpottaisi tätä tietämättömyyden tuskaa ja kertoisi, että koska kyseinen manga OIKEASTI tulee (Egmontin mainoslehtisessä sanottiin kyllä, että 1. ja 2. nro ilmestyvät viikolla 43 ja nro 3 tulisi viikolla 48)

Mina kommentoi 27.10.2004 klo 17:00:38 seuraavaa:
Onko ketään nähny sitä jo jossain kaupoissa? Jos jenkeissä se on 13+
ni miten suomes sit voi olla 12 ikäraja?
Onko jenkkejen julkaisuissa Oh!My Goddess-pokkari jotenkin "raaempi"??

Laurel kommentoi 31.10.2004 klo 02:31:08 seuraavaa:
Tekijä käsittääkseni ei ole se, joka nuo ikärajat asettaa vaan julkaisija.
Esim. jos Amerikassa Dark Horse (OMG!:n julkaisija) päättää, että ikäraja on 13, niin se pätee vain Dark Horsen mangaan. Sitten Egmont, joka julkaisee suomi-version voi taas laittaa siihen ikärajaksi, mitä vain haluaa tai jättää sen rajoittamattomaksi. En usko näin kyllä tapahtuvan DB skandaalia ajatellen, jolleivät sitten päätä sensuroida sarjaa.
Tuon luvun 12 heitin aivan päästäni (ajattelin, että voisi olla sopiva, kun kerta toimii Dragon Ballinkin kanssa)

Mina kommentoi 01.11.2004 klo 18:04:33 seuraavaa:
Oon kattonu nyt siis kaupoissa, et olisko sitä tullu jo kauppoihin, mut en oo nähny ainakaan vielä...
eli tuleeko se kauppoihin lokakuussa, marraskuussa vai kenties joulukuussa??? Kiitos jo etukäteen jos vastaatte!!

Laurel kommentoi 01.11.2004 klo 20:26:49 seuraavaa:
Kun kerta kukaan asianomainen tai muu tietäväinen ei ole vastaankaan väittänyt, niin minä sanoisin, että kannattaa olla valppaana siinä joulukuun aikoihin (loppukuusta kenties???). Itse en ole saanut julkaisupäivästä varmuutta mistään suunnasta, mutta aion seurata tuota perunamaan ilmestymiskalenteria, joka tuntuu olevan parempi tietolähde kuin henkilöt, jotka aina sanovat saanneensa tietonsa asiasta "naapurinpojanserkunkaverinsiskonkaimansiipantutunkaverinkaverilta".

Mina kommentoi 03.11.2004 klo 14:21:18 seuraavaa:
Sopiikohan se 12 wuotiaille luettavaksi? Onkohan siinä mitään sellasii tyhmii kohtii....
Olen itse ihan hirmuinen manga ja Anime- fani!!!

Laurel kommentoi 03.11.2004 klo 16:34:55 seuraavaa:
Ikärajoitteen (siis se amerikkalainen Dark Horse- versio) perusteet ovat se, että sarja SAATTAA sisältää "veristä väkivaltaa, huonoa kielenkäyttöä ja alastomuutta" (May contain bloody violence, bad language, nudity).
Itse en ole noista muita havainnut kuin pientä paljaspintaisuutta.
Omasta mielestä manga sopii hyvin myös alle 12 vuotiallekin (sanoo ihminen, joka katsoi manaajan 5-vuotiaana)

Jos kielipää riittää niin täältä löytyy hyvää infoa ja kuvia sarjasta (mm. hahmojen ulkonäön kehitys sarjan edetessä)
http://omg.tfenet.com/
(Googlella löytyy vaikka mitä)

Laurel kommentoi 18.11.2004 klo 17:10:00 seuraavaa:
Urm... Pientä korjailua edelliseen:
Dark Horsen sivuja selatessani satuinkin törmäämään tuohon ikärajaan, joka oli 8 (eikä suinkaan 13, jonka olin nähnyt eräillä toisilla sivuilla)

http://www.darkhorse.com/zones/manga/index.php

Elikä kai se Egmontinkin versio on ikärajoitteeltaan samansuuntainen...

Mariah kommentoi 02.01.2005 klo 18:02:42 seuraavaa:
Tää odotus on ihan tavattoman TYLSÄÄ...Ranman takana luki et toi tulis AIKAISINTAAN joskus tammikuussa, mitenhän kauan ne vielä tuota ilmestymistä viivyttää....????

Truthdel kommentoi 04.01.2005 klo 10:47:31 seuraavaa:
tylsää on juu kun julkaisuja ei pidä päivämääristä kiinni :( heti on parempi mieli kun kyseisen sarjan pokkarin saa tassuihinsa :)
kyllä se varmaan tammikuun alkupuolella ilmestyy. huomatkaa toki että sarja täytyy kääntää suomenkielelle ja muokata tietenkin ulkonäköä jms. ja miksei työntekijöillä saisi olla joululomaa vain sen takia että muutama mangaa hörähtänyt (luen itseni mukaan) vinkuu uutta pokkaria käpälään nyt tai heti :/ kärsivällisyys on hyve muistakaa se , eikö se olekkin sitten mukava saada itselleen kun onjoutunut vähän odottamaan :D jos ei niin "kivittäkää" pokkareilla hengiltä minut :)

Mina kommentoi 05.01.2005 klo 15:05:12 seuraavaa:
Koska se oikein tulee kauppoihin??
Sen piti tulla tammikuussa, nyt kyl just alko tammikuu, mut ootan jo innolla sitä! Ei näy vielä kaupoissa.. ootteko te nähny?? Mis kaupois niit oikeen myydään?? Vastatkaa mahdollisimman nopeesti!!

Truthdel kommentoi 05.01.2005 klo 15:34:57 seuraavaa:
lehtipisteissä elikkä ärrälle ne ilmestyvät aina ensimmäisinä :)
sen jälkeen yleensä k-kauppoihin yms. paikkoihin

Laurel kommentoi 06.01.2005 klo 17:35:54 seuraavaa:
*heittää Truthdelia Escaflownellaan (joka tosiaan ei ollut niin hyvä kuin odotin! murr...)*
Vaikka niinhän se vanha viisauskin menee, että "hyvää kannattaa odottaa" mutta kun mie olen vaan niin malttamaton immeinen >_< ! *puhaltaa Truddelin pipiin*
Noh, pysyäkseni edes jotenkin aiheessa ajattelin tännekin tiedottaa OMG faneille, että sarjasta on tulossa 30-osainen TV sarja (5- osainen OVA ja elokuvahan ovat jo olemassa).

http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=3639

Ja tiedustelisin sellaista, että olisikohan kellään haisuakaan alkaako OMG manga (kun se sitten vihdoin ja viimeinkin tosiaan alkaa) ilmestyä suoraan kuukausitahdilla? Ranmahan tuli alunperin joka toinen kuukausi ja Conankin alkaa ilmestyä kuukausittain vasta tämän vuoden alusta lähtien.

Truthdel kommentoi 07.01.2005 klo 19:42:02 seuraavaa:
*hieroo päätään* minä tosiaan sain pokkarista pollaani, en olisi uskonut :P

kai se nyt ilmestyy joskus, eikai ne tyhjiä voi luvata, peruisivat sen ainakin julkisesti jos aikovat :/ kyllä rahaa palaisi jos joka sarja ilmestyisi kerran kuukaudessa :P

Laurel kommentoi 08.01.2005 klo 05:21:46 seuraavaa:
Juuh, suorittelin tässä huonolla lukion lyhyellä matematiikalla, että paljonkos se lysti sitten maksaakaan:

Ranma½ (Egmont) 4,95e
Salapoliisi Conan (Egmont) 4,95e
Oh! My Goddess (Egmont) luultavastikin tulossa nyt helmikuussa ja villinä arvauksena hinnaksi heittäsin sen 4,95e
Dragonball (Sangatsumanga) 5,50e
ONE PIECE (uusi shonen-sarja Sangatsumangalta) luulisin olevan 5,50e

http://forums.animeunioni.org/viewtopic.php?t=1698

ja lisäksi tammikuun 31. päivä ilmestyvä suomalainen anime lehti, joka ilmestyy 8 kertaa vuodessa

http://forums.animeunioni.org/viewforum.php?f=24&sid=a4e7c478fc4af4da2e0a6948c22ced76

ja hintaahan tällä on 3,95e
ja lehden voi tilata ennakkoon täältä

http://www.animelehti.fi/

Elikäsh, sehän tekisi 25,85 + lehti eli parhaassa tapauksessa rahaa palaisi 29,80e kuukaudessa. En ole rikas/kylve rahoissa/niistä nenääni niin isoihin seteleihin, että harva näkeekään sellaisia koskaan, mutta pakkohan nuo on hommata! (onneksi DB tippuu pois minun listaltani..)
Plus tietenkin PanVisionin animet..
Isii~

ville kommentoi 09.01.2005 klo 11:20:40 seuraavaa:
minkä ikäisille oh!my goddess on tarkoitettu, meinaan että onko se nuorille vai aikuisille lukijoille, ja minkä lainen se on? (väkivalta, romanssi, hauska jne...???)

Truthdel kommentoi 10.01.2005 klo 17:37:15 seuraavaa:
luulisin että pikkaisen vanhemmille tai samanikäisille kuin ranmakin, ehkä piskuisen vanhemmille, romanssia hauskuutta..... äh kertokoon joku joka asiasta tietää
ainahan voi googlata ja etsiä tietoa, ei ole vaikeaa jos osaa englantia :)
ja varmaan löytyy jotain suomeksikin :)

Laurel kommentoi 10.01.2005 klo 22:25:22 seuraavaa:
Vielä kerran:

http://koti.phnet.fi/otaku/reviews/omg/omg.htm

Kekko-saman rento ja informoiva esittely OMG:sta (suomeksi)

Ja jos on edes vähän kykyä ja halua niin löytää edellisistä kommenteista löytyy ainakin neljä linkkiä sarjaa koskeville (ainakin jollain tavoin koskeville) sivuille.

Mina kommentoi 12.01.2005 klo 14:16:10 seuraavaa:
Oon odottanu jo tosi jännittyneenä koska se tulee kauppoihin!! Siis Laurel, sä sanoit et se tulee ohjelmanakin...vai?? Miltä kanavalta?? Mihin aikaan?? Koska?? Vai oonko käsittäny väärin....?? :0

Mina kommentoi 12.01.2005 klo 14:21:30 seuraavaa:
Kuinka paljon se tulis maksamaan??
ILMOITTAKAA HETI, JOS JOKU ON NÄHNYT SEN KAUPOISSA!!

Truthdel kommentoi 12.01.2005 klo 15:41:10 seuraavaa:
ei tietoa koska ilmestyy, itse egmontiltakin voi kysyä palautelaatikossa vaikka mutta kuulemma ei ole mitään uutta kerrottavaa heillä eikä tietoa julkaisupäivästä, ei se vielä ole kaupoissa mina hyvä mutta oletetusti se olisi sen 4,95 e kuten muutkin tähän mennessä :)

Laurel kommentoi 13.01.2005 klo 18:27:27 seuraavaa:
Minalle:
Goddess-sarja alkoi tänä keväänä japanissa ja tulee kanavalta X (X edustaa siis sitä kanavaa, jonka nimeä en nyt muista)
Elikä Suomeehan *murr* kyseinen sarja ei ole ikävä kyllä tulossa.

Truthdel kommentoi 25.01.2005 klo 14:54:29 seuraavaa:
mikä lie sillä egmontilla nyt hätänä kun ranmakin myöhässä :/

Santsi kommentoi 25.01.2005 klo 16:42:48 seuraavaa:
Odottelen tässä tuli hännän alla milloin se oh my goddess tulee suomeksi. Olen lukenu vähän enkuksi sitä, mut en oo kovin hyvä enkus joten lopetin sen lukemisen.

Laurel kommentoi 25.01.2005 klo 18:21:26 seuraavaa:
Juuh, Egmontilla tapahtuu, kun Ranma ja Conankin kallistuivat 55 cent.. Tarkoittanee, että Goddesskin tulee olemaan 5,50 e.

Olen käynyt nyt kolmena viikkona peräkkäin meitin R-kiskalla kyselemässä Ranman perään ja yleensä meitin ärrän täti-ihiminen vastaa jo minun tullessa sisälle, ettei se vielä ole tullut (todella mukava myyjä hän kyllä on, tuike aina silmäkulmassa kun minä pieni pörröinen otaku tulen tarkalla kellonlyömällä joka kuukausi samaan aikaan ostamaan Ranman ja Coananin. Antoipa kerran jo suoraan käteen mangat, kun en ollut kuin vasta ehtinyt astua sisään ^_^)

Truddeli, oletkos muuten sama henkilö kuin Animeunionin Truthdel?

Mina kommentoi 26.01.2005 klo 14:05:32 seuraavaa:
Mä ihan pihisen kiukusta!! Ranma on myöhässä ja Oh! My Goddessin piti tulla aluksi marraskuussa...sitten joulukuussa... sitten tammikuussa... ja nyt varmaan se siirtyy helmikuuhun!!! Mä on käyny kaupois kattomas, molempia(Ranmaa ja Oh! My Goddessia),mutta eipä ole Ranmasta uutta pokkarii näkynyt eikä Oh! My Goddessist! Mult menee "hermot"! Mä haluun jo lukee mangaa... on näes koukussa Ranmaan) Mä en silleen lue Conanii tai siis Coananii(vai mikä se nyt oli..), koska mä en yleensäkkään pidä mistään salapoliisi - homppeleis.
Onko muuten Oh! My Goddessin "lempinimi" OMG...vai?

Reima Mäkinen kommentoi 26.01.2005 klo 23:39:27 seuraavaa:
Goddessia kannattaa varautua odottelemaan vielä ainakin pari kolme kuukautta. Että ei ihan huomenna kannata taas käydä sitä haeskelemassa. Huomenna perjantaina tosin tulee varmaan Ranma nro 15.

Truthdel kommentoi 27.01.2005 klo 15:37:09 seuraavaa:
Laurel, yksi ja sama ^^` empä usko että kukaa muu hilparoi ympäriinsä "totuusdeletoitu" nimmarilla ^^

Truthdel kommentoi 27.01.2005 klo 15:38:36 seuraavaa:
JA RANMA TULI KAUPPOIHIN KESKIVIIKKONA! *hyppii riemuissaan*
JA ANIME-LEHTIKIN KOLAHTI LUUKKUUNI =^.^= nyu nyu

Laurel kommentoi 27.01.2005 klo 22:08:05 seuraavaa:
Mina: Oh My Goddess = OMG

Reima: Kiitoksia tiedosta. Goddessin julkaisuhan viivästyy siksi, että Suomi-versioon on tekeillä uudenlaiset kannet (kun eivätkös aiemat Egmontin julkaisut ole tulleet Suomeenkin lähes samanlaisissa kansissa kuin alunperin Saksassa ilmestyneiden?) Sitä tiedustelisin, että onko Suomeen luvassa ihan ihka uudet, ennennäkemättömät kannet vai ovatko ne modifoituja versioita jonkun muun maan käyttämistä?

Truddel: Meow... Minä onneton saan Anime-lehden vasta viimeisellä voitelulla (juu juu, olisi pitänyt tilata aiemmin..). Noh, ompahan jokin syy elää ensi viikkoon asti :)

Laurel kommentoi 27.01.2005 klo 22:13:03 seuraavaa:
Ah, ja Trud:
Tuosta nimimerkistä ei voi koskaan olla varma. Kun kerran yritin luoda itselleni uutta sähköpostiosoitetta ja laitoin uudeksi ossuksi jonkun yberskitson nimen, niin se oli jo jonkun käytössä O_o...

Truthdel kommentoi 28.01.2005 klo 02:08:05 seuraavaa:
niin, niinhän se on , minä en onneksi ole vielä törmännyt omaan nickiini muitten käytöss :)

Sanni kommentoi 29.01.2005 klo 17:12:55 seuraavaa:
Tylsäääää! Ranman luin jo karvinen ei oo tullu viel ja oh my goddesistakaan ei kuulu mitään.

veka kommentoi 30.01.2005 klo 23:43:54 seuraavaa:
Joo kyllähän sitä suomenkielistä OMG:ta on tässä odoteltu ja odotus vaan jatkuu... vaan kuinka kauan??

Truthdel kommentoi 31.01.2005 klo 16:24:10 seuraavaa:
veka lueppas piskuisen ylempää niin saat vastauksen :)

Mariah kommentoi 02.02.2005 klo 18:02:07 seuraavaa:
AAAARRRGGGHHHH!!!!!!!! Ei tätä kestä enää!!! OMG sais jo tulla!!!! Mä näin viihdeuutisissa sen uuden anime-lehden, mut miten ihmeessä sen saa, pitääks se tilata vai ostaa jostakin?

Laurel kommentoi 02.02.2005 klo 23:53:58 seuraavaa:
Anime-lehden voi tilata täältä:

http://www.animelehti.fi/

Lehden irtonumeroita myydään hyvin varustetuissa lehtipisteissä (elikä pitäisi vaikka teitin ärrältä löytyä)

Mariah kommentoi 05.02.2005 klo 17:44:05 seuraavaa:
Kiitti Laurel, mä kävin ostaa sen ärrältä. Nyt se on kyllä pakko tilata! Kerrankin lehti joka puhuu asiaa!

Santsi kommentoi 06.02.2005 klo 11:39:37 seuraavaa:
Oliks hyvä lehti? Täällä päin ei oo vielä kaupois sitä nähty. Enkä viitti oikeen tilata sitä.

Mariah kommentoi 07.02.2005 klo 16:12:51 seuraavaa:
Joo, tosi hyvä! kannattaa ostaa! En mäkään sitä mistään S-marketista löytäny vaan ärrältä. Jos teillä päin on ärrä niin kannattaa käydä siellä.

Mina kommentoi 09.02.2005 klo 13:25:21 seuraavaa:
Kuinka paljon se Anime-lehti maksaa?? Onx se yli 2 euroo??

Mina kommentoi 09.02.2005 klo 13:30:57 seuraavaa:
TÄS ON TÄLLÄNEN PIENI MUOTOINEN ÄÄÄNESTYS: Anna 1.Ranmalle 2.Conanille 3. Anime-lehdelle pisteet. 1 on aika huono ja 10 on paras pistemäärä. Anna pisteet koko pokkarin tai lehden ominaisuuksien perusteella. Sitten seuraavan kerran kun olen täällä, lasken mikä lehti/pokkari sai eniten ääniä. MUISTA PERUSTELLA VASTAUKSESI!

Truthdel kommentoi 09.02.2005 klo 13:53:14 seuraavaa:
Ranma 8 ½ pistettä :)
conan 8-
Animelehti on kyllä 9 ½ arvoinen :)
kymppiä en oikein tahdo kellekkään antaa kun en ole vielä täydelliseen törmänny :P

Santsi kommentoi 09.02.2005 klo 20:12:02 seuraavaa:
Ranma 9- (pistettä)
Animelehti 9 1/2
Conan 7 1/2
No tota tähän en paljo mitään osaa oikeen sanoo :)

Mina kommentoi 10.02.2005 klo 18:20:51 seuraavaa:
Kuinka paljon Animelehti maksaa??

Laurel kommentoi 11.02.2005 klo 12:01:41 seuraavaa:
Ranma 7- tyyli aika vaatimatonta ja yksinkertaista, juoni junnaa paikallaan koko sarjan ajan ja minä petyin ihan saastamoisesti loppuun

Conan 8+ selkeä tyyli, mutta jälleen yksi sarja, joka jahtaa häntäänsä hamaan loppuun asti

Anime-lehti 9 taitto, käsitellyt aiheet ja kirjoitusasu erittäin hyvät. Vain peliarvosteluja olisi voinut olla ihan pikkiriikkisen vähemmän (lehti maksaa 3,95 e ja tilaamalla lysti tulee 20% halvemmaksi)

Laurel kommentoi 11.02.2005 klo 12:04:40 seuraavaa:
Niin siis selkeästi sanottuna:
Irtonumero maksaa 3,95 ja kestotilaamalla saa vuodessa hintaan 24,95

Mina kommentoi 11.02.2005 klo 14:05:26 seuraavaa:
Laskin pisteet, mutta en ottanut noita plussia ja miinuksia. Otin puolikkaat (½) TULOKSET: Ranma: 25½, Conan: 23½, Animelehti 28 pistettä. ÄÄNESTYKSESSÄ ENITEN PISTEITÄ: ANIMELEHTI!

Mina kommentoi 09.03.2005 klo 14:01:30 seuraavaa:
Mä en jaksa enää oottaa...kantsii mennä sinne animelehden chattiin!

Mina kommentoi 02.04.2005 klo 15:39:36 seuraavaa:
Ei se ilmesty ikinä! One Piecekin ilmestyi ennen.. _>

Mina kommentoi 21.04.2005 klo 18:37:43 seuraavaa:
Systeri lehdes (sellanen "vanha" numero) et se tulis syksyllä kauppoihin...Santsi muuten, mikä onkaan ikäsi? ^^

Reima Mäkinen kommentoi 01.05.2005 klo 14:48:34 seuraavaa:
Manga -aiheisia keskusteluja voi käydä myös Kvaakin foorumilla. Kannattaa tosin tutustua ensin Kvaakin netikettiin., sillä kovin lyhyistä viesteistä käyttäjämme eivät kuulemma pidä. Kuten Mina tuossa totesi alan Chatteja löytyy mm. anime-lehden sivulta. Kvaak toivottaa kaikki otakut lämpimästi tervetulleiksi foorumille!

minäpäminä kommentoi 31.07.2005 klo 15:42:20 seuraavaa:
aaargh! mix oh! my goddesia ei tuu suomessa!?? mä niin toivon...!

Weera kommentoi 13.08.2005 klo 23:13:33 seuraavaa:
Mäki haluan et Ah! My goddess tulis suomeen!!!!

Syunikiss. kommentoi 06.10.2005 klo 15:47:49 seuraavaa:
Kohta vuoden myöhässä. .__.

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali