Uutiset | Teksti: Reijo Valta | Julkaistu: 12.06.2018 klo 12:52:03 | Luettu: 815 kertaa

Yleisradion kulttuurisatsaus Sarjakuvaelämää alkaa tänäänYle Teemalla alkaa tänään klo 20 Yleisradion tämän vuoden suurin kulttuurisatsaus Sarjakuvaelämää. Suomalaisia sarjakuvataiteilijoita esittelevä tv-sarja on jo nähtävissä kokonaisuudessaan Yle Areenassa.

Olli Kangassalon tv-dokumentista on jo kevään mittaan nähty Kulttuuricocktailissa viiden minuutin mittaisia ennakkopaloja ja Ylen netissä on ollut ennakkojuttuja. Varsinaisen sarjan osat ovat 45 minuutin mittaisia.

Ensimmäisessä jaksossa dokumentoidaan Hanneriina Moisseisen ja Marko Turusen työskentelyä. Myöhemmin sarjassa tavataan muun muassa Matti Hagelberg, Emmi Valve, Tiitu Takalo ja Tommi Musturi.

Kotimaiseen nykysarjakuvaan perehtynyt Kangassalo lupailee Helsingin Sanomissa Harri Römpötin haastattelussa, että sarjakuva näkyy jatkossa paremmin Ylen kulttuuriuutisoinnissa.* Sarjakuvaelämää. Yle Areena

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali