Uutiset | Teksti: Reijo Valta | Julkaistu: 02.08.2017 klo 22:02:36 | Luettu: 1150 kertaa

Helsingin sarjakuvafestivaalit SuvilahdessaPohjois-Euroopan suurin sarjakuvatapahtuma Helsingin sarjakuvafestivaalit järjestetään jo 32. kertaa. Vuoden 2017 teemoina ovat Latinalainen Amerikka, tango ja sarjakuvan monimuotoisuus. Sarjakuvafestivaalit järjestetään Suvilahden Kattilahallissa ja Tiivistämöllä (Sörnäisten rantatie 22) 2.–3.9.2017.

Charlie Christensenin Aarne Ankan uusi suomennos julkaistaan Helsingin festareilla.
Charlie Christensenin Aarne Ankan uusi suomennos julkaistaan Helsingin festareilla.
Festivaalien ulkomaalaisina vieraina nähdään mm. Gilbert Shelton (USA), Berliac (Argentiina), Amanda Baeza (Chile-Portugali), Sarah Glidden (USA), Jose Muñoz (Argentiina) ja Sole Otero (Argentiina). Vuoden festivaalitaiteilijana toimii sarjakuvataiteilija Hanneriina Moisseinen.

Sarjakuvatapahtumassa on taiteilijavieraiden lisäksi puheohjelmaa, näyttelyitä, iltaklubeja, tangoa sekä työpajoja lapsille ja aikuisille. Pienlehtiin keskittynyt Zinefest järjestetään festivaalin yhteydessä Oranssi ry:n tiloissa. Sarjakuvamarkkinoilla tuotantoaan ja uusimpia julkaisuja ovat esittelemässä mm. Arktinen Banaani, Suuri kurpitsa, Kustannus Jalava, Bonnier Books Finland, JP Ahonen, Kreegah Bundolo ja Kaisa Leka. Suvilahden lisäksi tapahtumia on Kirjaverstas Teurastamolla, Kulttuurikeskus Stoassa ja Sarjakuvakeskuksen galleriassa Porthaninkadulla Kalliossa.


Lisätietoja

* Helsingin sarjakuvafestivaalien nettisivut
* Helsingin sarjakuvafestivaalien Facebook-sivu
* Helsingin sarjakuvafestivaalien Facebook-tapahtuma

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali