Uutiset | Teksti: Reijo Valta | Julkaistu: 06.04.2017 klo 11:47:30 | Luettu: 731 kertaa

Pori - sarjakuvafestivaalikaupunki

Tänään alkavien Porin sarjakuvafestivaalien myötä Suomessa on yksi sarjakuvan ilosanomaa levittävä tapahtuma enemmän. Festivaalien päätapahtumapaikka on perjantaina ja lauantaina Porin kaupunginkirjasto.

Porin sarjakuvafestivaalien ohjelmassa on tekijöiden haastatteluja, lukupiirejä, piirustuspajoja ja näyttelyitä. Mukana menossa on muun muassa Pertti Jarla, Milla Paloniemi, Outi Mentula ja Jouko Nuora. Tapahtumaa luotsaavat monilta muilta festivaaleilta tutut Vesa Vitikainen ja Mikael Mäkinen.

Lauantaina kahdelta esitelmöi Petri Hiltunen.

Mulle annettiin järjestäjien taholta aihe "Suurimmat voittoni, pahimmat mokani". No, sen sijaan että käyttäisin koko aikani kertomalla jotain minkä kaikki tietävät, ajattelin laajentaa termiä "moka", ja kertoa kaikista projekteistani jotka jäivät kesken eivätkä ikinä toteutuneet. Ja niitä on PALJON! Eli roppakaupalla tietoa ja kuvia joita kukaan ei ole koskaan nähnyt.

Tapahtuman järjestävät Porin sarjakuvaseura, Jinsei ry, Porin kirjasto, Porin Infokirjakauppa, Porin Lastenkulttuurikeskus, OK sarjakuva osuuskunta ja Mustaritari.fi.


* Porin sarjakuvafestivaalien ohjelma
* Kvaakissa voi keskustella Porin festareista


Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali