Uutiset | Teksti: Reijo Valta | Julkaistu: 02.12.2016 klo 15:39:48 | Luettu: 511 kertaa

Tampereella Underground-kirjamessut lauantaina

Tampereella on huomenna 3.12. Vanhalla Kirjastotalolla ensimmäiset Underground-kirjamessut. Messuilla on esillä sekalainen joukko maanalaisia teoksia, kaunokirjallisuutta, sarjakuvaa ja runoutta. Tapahtumapaikkana on Vanha Kirjastotalo. Messut ovat avoinna 12.00-19.00. Ohjelmassa ja myyjinä on monta sarjakuva-alan tekijää.

Messuilla on tarjolla kirjallisuutta, jota valtavirran kirjakaupoista harvemmin löytää. Kustantanjista mukana on esimerkiksi Palladium Kirjat ja Suuri Kurpitsa. Sarjakuvantekijöistä paikalla ovat muun muassa Tiitu Takalo, Jiipu Uusitalo ja Jukka-Petteri Eronen.

Ville Pirinen.
Ville Pirinen.
Undergroun-kirjamessujen ohjelmaan kuuluu runo- ja tanssiesityksiä, musiikkia sekä haastatteluja. Esimerkiksi Asko Alanen haastattelee Ville Piristä.

Tapahtuman järjestää Vallaton Tampere.


* Maanalaiset kirjat kurkistelevat päivänvaloon. Utain
* Underground-kirjamessut. Facebook

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali