Uutiset | Teksti: Reijo Valta | Julkaistu: 08.04.2016 klo 15:29:33 | Luettu: 1249 kertaa

Sarjainfo on uudistunut

Suomen sarjakuvaseuran julkaiseman Sarjainfon ulkoasu on uudistunut ja formaatti muuttunut kirjamaisemmaksi liimaselkäiseksi lehdeksi. Ensimmäinen uudistettu numero 1/2016 on samalla ensimmäinen uuden päätoimittajan Aino Sutisen luotsauksessa tehty lehti.

Ulkoasu-uudistuksen on toteuttanut Ville Manninen ja uuden logon on suunnitellut Ville Salervo. Sisältöä on muutettu varovaisesti: lehdessä aloitetaan muutamia uusia palstoja, juttutyyppejä ja sarjoja, esimerkiksi Niksi-info, Pienlehtitaivas ja Kivi Larmolan opetussarja. Aikaisemmista vakiopalstoista kaikki eivät enää ilmesty jokaisessa numerossa. Sarjakuvakritiikkien määrää ja pituutta on lisätty.

Sarjainfo on ilmestynyt vuodesta 1972 lähtien neljä kertaa vuodessa. Juuri ilmestynyt 1/2016 on lehden 170. numero. Uudistuksen myötä Sarjainfo on saanut alaotsikon Lehti sarjakuvasta.

Kvaak suosittelee!


* Sarjainfo
* Kvaakissa on keskusteltu Sarjainfosta

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali