Uutiset | Teksti: Reijo Valta | Julkaistu: 01.04.2016 klo 01:04:16 | Luettu: 936 kertaa

Jope Pitkänen televisioon

Pitkällisten neuvottelujen jälkeen Jorma ja Jope Pitkänen ovat päässeet yhteisymmärrykseen uuden tv-kanavan perustamisesta. Uusi SISIS-TV aloittaa lähetyksensä tänään Internetissä.

"Nyt teitä on varoitettu! SISIS-TV aloittaa lähetyksensä tällä Jopekanavalla samaan Jopeaikaan aprillipäivänä! Luvassa äärimmäisen ajankohdattomia uutimia syvimmästä Savosta! Ankkureina Ari Tervo ja Ilta Pimeä!" totesi Pitkäsen internet-assistentti Vesa Kataisto Jope Pitkäne Puutsi Sössaejöti-facebookryhmässä muutama päivä sitten.

Tuoreen Peräkamarin poika seikkailee 1 (Lempo 2016) kansi.
Tuoreen Peräkamarin poika seikkailee 1 (Lempo 2016) kansi.
Silkkaa vaatimattomuuttaan "sananvapauden ritariksi" julistautuva Pitkänen on päättänyt 69-vuotispäivänsä kynnyksellä vallata tuotannollaan Internetin tai ainakin sosiaalisen median. Perusteluna uuden kanavan avaamiselle on perinteisen printtimedian nihkeys taiteilijaeläkettä nauttivan Pitkäsen tuotantoa kohtaan. "Näitä ei paikallinen media julkaise, kiitos ikärasismin ja tekijän maineen provokaattorina ja pornopiirtäjänä" lausui sarjakuvataiteilija itse.

Nettiin Pitkänen itse ei aio vielä kirjautua, sillä salasanat ovat vaimon tiedossa.


* Jope Pitkäne Puutsi Sössaejöti
* Kvaakissa on keskustelu Pitkäsen sarjakuvista

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali