Uutiset | Teksti: Reijo Valta | Julkaistu: 01.07.2015 klo 11:37:32 | Luettu: 1613 kertaa

Domelta ja Likeltä uusi sarjakuvakirjasarja

Dome.fi ja Like Kustannus aloittavat uuden sarjakuvakirjasarjan, jossa on tarkoitus julkaista tv-sarjoista ja peleistä tuttujen aiheiden pohjalta tehtyjä sarjakuvia. Ensimmäinen albumi sisältää Ed Brissonin käsikirjoittaman uuden Sons of Anarchy-tarinan.

"Dome-sarjakuvakirja ilmestyy lehtipisteisiin noin kolmen kuukauden välein", Liken sarjakuvatuottaja Jouko Ruokosenmäki kertoo Domen uutisessa. "Jokainen tuhti spesiaali pitää sisällään muun muassa televisiosta ja tietokonepeleistä tuttujen sankareiden sarjakuvaseikkailuja. Jokainen Dome-sarjakuva on oma kokonaisuutensa, ja tarinoista vastaavat sarjakuvamaailman parhaat kuvittajat ja kirjoittajat".

Sarjakuvien lisäksi albumit sisältävät Dome.fin tekemää materiaalia, muun muassa tekijähaastatteluja ja taustoittavia esittelyjä.

Domen Sons of Anarchy-albumi tulee myyntiin Lehtipisteisiin 22. heinäkuuta.


* Kvaakissa keskustellaan Domen sarjakuvaspesiaaleista

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali