Uutiset | Teksti: Reijo Valta | Julkaistu: 25.04.2015 klo 12:00:00 | Luettu: 1158 kertaa

Kemin sarjakuvakeskuksen näyttely auki

Kemin sarjakuvakeskuksen näyttely on avattu yleisölle tänään 25.4.2015 klo 12.

Kemin näyttelyn tuottaja Risto Koskinen kiitteli näyttelyn tekemiseen osallistuneita.
Kemin näyttelyn tuottaja Risto Koskinen kiitteli näyttelyn tekemiseen osallistuneita.
Kemin kaupungintalon vieressä olevassa Sauvotalossa sijaitseva sarjakuvakeskuksen näyttely on suunnattu koko perheelle. Näyttelyssä on esimerkiksi B. Virtasen toimisto, Viivin ja Wagnerin olohuone ja osa Ankkalinnan katumaisemaa. Ensimmäisenä näyttelyyn saapujaa tervehtii Fingerporin Heimo Vesa ja hänen Stalin 1200 autonsa. Lisäksi näyttelyssä on muun muassa yli kahdenkymmenen koti- ja ulkomaisen sarjakuvataiteilijan originaalipiirroksia.

Sarjakuvatoiminnalla on Kemissä pitkät perinteet. Sarjakuvakeskus on Kemin sarjakuvapäiviä varten tuottanut vuosien varrella lukuisia näyttelyitä, joiden materiaaleja uudessa näyttelyssä on hyödynnetty. Kemissä on jo pitkään suunniteltu tämän aineiston saamista pysyvästi esille. Nyt ajatus on toteutunut.

Kemin 34. sarjakuvapäivät järjestetään 17.10.2015.Kemin sarjakuvakeskuksen näyttely

Aukioloajat:
Ti-pe klo 12-18
La-su klo 12-16.

Lippujen hinnat:
Lapset 3 €
Aikuiset 5 €

Kemin Sarjakuvakeskus
Sauvo-talo
Valtakatu 22
94100 Kemi

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali