Uutiset | Teksti: Timo Ronkainen | Julkaistu: 01.01.2004 klo 20:46:54 | Luettu: 2817 kertaa

Kustantajien uuden vuoden lupauksia: Egmont

Uusi vuosi, uudet kujeet. Vai mitenkä lienee? Kvaak katsastaa kustantajien suunnitelmia vuodelle 2004. Egmont jatkaa hyväksinähdyillä linjoilla. Uutta ja vanhaa Euroopasta ja Amerikasta on luvassa. Eikä Japaniakaan unohdeta. Vilkaistaan tulevaan.

Jenkkisarjispuolelta on luvassa kokonaista 6 (kuusi) DC -spesiaaliantologiaa, joissa nähdään mm. Jim Leen Batman ja Alex Rossin maalaama Kingdom Come. Ekaa numeroa on lupailtu helmikuuksi. Ihmesarjispokkareissa julkaistaan todennäköisesti Hämähäkkimiestä ja Ryhmä X-ää. Ainoastaan nettimyyntiin on kaavailtu kovakantista Hämiksen suurimmat hitit -kokoelmaa.
Suomisarjakuvaa nähdään korkkareissa kahden niteen voimalla. Toinen niistä on, kieli poskessa-fiilistä lupaileva Pekka Mannisen kässäämä ja Petri Hiltusen kuvittama Vänrikki Stoolin Korkkari.
Ranska-Belgia-akselilta tulee vanhoja tuttuja. Tim ja Tom on jälleen luvassa. Upouuden Yoko Tsunon lisäksi aiemmin alpparimuodossa meillä näkemätön vanha klassikko Paholaisen urut pamahtaa lehtihyllyihin huhtikuun tienovilla. Ihkauusi Lucky Lukekin uusien tekijöiden voimin on tulevien joukossa. Samoin uusi Sammy Day ilmestynee kesällä.
Ranma 1/2 jatkuu ilmestyen nyt kerran kuussa, ehkäpä manga nyt lopulta rantautuu Suomeenkin.

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

tertsi kommentoi 01.01.2004 klo 23:01:19 seuraavaa:
MAHTAVAA!!!
Yoko Tsuno ja Paholaisen urut suomeksi!
Onneksi en ehtinyt tilata ranskankielistä. Rupeaa meinaan Ruudut olemaan jo aika haperoa tavaraa.
Hieman jännittää, iskeekö tarina tänä päivänä ja yhteen pötköön luettuna niin kuin silloin ennen.

Ja mukavaa, että Kvaakkiin tuli uusia uutisia myös näin pyhien seutuvilla.

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali