Uutiset | Teksti: Reima Mäkinen | Julkaistu: 11.11.2003 klo 10:21:38 | Luettu: 5894 kertaa

Happosai-setä Suomeen

Egmont kertoi päätöksestään jatkaa Rumiko Takahashin piirtämän, suositun Ranma 1/2 -sarjan julkaisemista ensi vuonna. Tieto vuoti julkisuuteen Tampereen anime- ja mangayhdistyksen kautta. Animeunionin foorumilla uutisoitiin, että vuoden vaihteen jälkeen Ranma alkaa ilmestyä kerran kuussa. Kokemukset pokkarin ykkösosan myynnistä lienevät siis lupaavat.

Tällä vauhdilla kaikkien 38 osan julkaiseminen vie yli kolme vuotta. Alan piireissä jännitetään kesään asti, miten pikkuhousujen keräämiselle omistautunut Happosai-hahmo otetaan meillä vastaan. Oheinen kuva Happosaista on 17 vuotiaan Kate Covingtonin tekemää fanitaidetta.
Egmontilla on plakkarissaan oikeuksia muihinkin japanilaisiin sarjakuviin. Niiden kääntämisesta ei kuitenkaan ole vielä tehty päätöksiä lehtitalossa.

Kirjasarjan ensimmäinen osa on arvosteltu Kvaakissa ja se on myynnissä vielä parisen viikkoa. Ranma 2 ilmestyy 26.11. ja kolmonen vuoden vaihteessa. Sarjakuvasta luonnollisesti keskustellaan myös Kvaakissa.

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Sanjo kommentoi 11.11.2003 klo 15:00:10 seuraavaa:
Kyllähän tästä Happosai-sedästäkin jonkinmoinen kohu vielä kehittyy, eikös se tuossa kuvassa laskettele rintsikoilla, tai jotain. EVVK

Noh, sitten kun siitä se älämölö nousee, (siis jos nousee) tulee se todennäköisesti vaisumpana kuin siitä Dragon Ball Zetasta, ihan vain sen takia että harvempi jaksaa potea moraalista tuohtumusta ensimmäisen Manga-invaasion jälkeen, siitä sormen heristelystä muistui vanhat huonot ajat ja julkiset debaatit kun Aku Ankkakin oli moraaliton lehti kun ei ollut päähenkilöllä housuja jalassa.

Yksi asia joka ihmetyttää on että minkä takia niiden pitää tuota räkänokkien höristelyviihdettä kammeta Japanista saakka, siitä nyt ei valmiiksikaan ole puutetta. Parempaakin löytyy aivan jumalattomasti.

Sanjo kommentoi 11.11.2003 klo 15:12:48 seuraavaa:
Niin, tuota, Onko siis se sarja joka on tulossa Ranma vai joku happosai sedän seikkailut?

Tyyliin Aku Ankka ja Roope Setä jotka ovat erillisiä lehtiä saman sarjan henkilöistä?

Juho Salo kommentoi 11.11.2003 klo 17:45:07 seuraavaa:
Happosai on sivuhenkilö Ranmassa, sillä ei ole omaa lehteä (AFAIK) tai sarjaa. Se on kuitenkin joissain tarinoissa aika tärkeässä osassa, vaikka ei taida ollakkaan yhdessäkään päähenkilö..

Juha Kerätär kommentoi 15.11.2003 klo 17:21:34 seuraavaa:
Kyllähän siitä kohu vielä pystyyn saadaan kun harrastajat nostavat Happosain koko ajan esiin vaikka setää ei ole suomenkielisenä vielä millekään paperille painettu...

Jos ei maalailtaisi kermakakkuja seinille ihan turhan takia?

Reima Mäkinen kommentoi 16.11.2003 klo 22:53:48 seuraavaa:
Ajattelin, että uutinen ei ole sitten enää niin suuri uutinen, kun siihen totutaan ;-) Toisaalta, kyllähän sitä iltapäivälehdet kohun saavat aikaan vaikka mistä ja koska. Luulisin kumminkin, että Dragonballista on otettu opiksi suunnalla jos toisella.

Hoyas kommentoi 17.11.2003 klo 18:49:54 seuraavaa:
Anna tulla, Happosai. Meille et mahda mitään!

Mimi kommentoi 21.11.2003 klo 20:41:54 seuraavaa:
Egmont on ootanut oppia Kolibrin virheestä... Erään netti kaverini setä on töissä kaupassa, ja kuulin kaveriltani, että Ranman mukana on tullut ilmoitus, että ei suositella nuoremmille. Siksi pokkari ei sijaitsekkaan heti Prinsessa lehtien vieressä... Ja Happosai on vain koominen sivuhahmo, ei siitä nyt mitään pahaa möläkkää pitäisi nostaa, vaikka kuitenkin nousee... -_-

Kerko kommentoi 17.04.2005 klo 16:15:43 seuraavaa:
Ei siitä nyt niin kovaa äläkkää noussutkaan...

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali