Uutiset | Teksti: Sippo Mentunen | Julkaistu: 11.09.2012 klo 18:38:57 | Luettu: 2449 kertaa

Murtoja Sarjakuvakeskuksella

Sarjakuvakeskuksen logo

Helsingin arabianrannassa sijaitsevaan Sarjakuvakeskukseen Hämeentie 150ssa on murtauduttu useaan otteeseen viime viikkojen aikana.

Valitettavasti rikolliset ovat rahan lisäksi saaneet paitsi keskuksen että sen työntekijöiden sekä vapaaehtoisten avustajien henkilökohtaista omaisuutta runsaasti.

Anastetun tavaran joukossa on paitsi kannettavia tietokoneita ja mediatietokone myös 2 datatykkiä ja puhelimia.

Tapahtumien johdosta Sarjakuvakeskus on joutunut nostamaan vakuutusmaksujaan ja hankkimaan keskukselle vartioinnin. Valitettavasti näihin menevät kulut ovat pois muusta toiminnasta eli rikollinen toiminta epäsuorasti vahingoittaa niin koulutusta, näyttelyjä, tapahtumia kuin julkaisutoimintaakin.

Mikäli jollakulla on havaintoja itse murroista tai aiheeseen liittyvää tietoa pyydetään ottamaan yhteyttä Helsingin poliisin vihjepuhelimeen 071 877 5189.

Mikäli jollakulla on ylimääräisiä kannettavia tietokoneita tai muuten haluaa tukea Sarjakuvakeskuksen toimintaa voi ottaa yhteyttä joko info@sarjakuvakeskus.fi tai 09-6856100

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali