Uutiset | Teksti: S. Santikko | Julkaistu: 03.05.2012 klo 18:02:10 | Luettu: 2657 kertaa

Läskimooses, suomalainen sarjakuvalehti

Matti Hagelbergin lehtiuutuus Läskimooses (kustantaja Kreegah Bundolo, ks. Facebook) aloittaa alkuräjähdyksellä ja kuvaa sitten joutuisaan tahtiin kehityksen Maassa tähän päivään asti.

Toki seikkailua ja jännittäviä tilanteita saadaan ihmetellä myös muilla planeetoilla, kuten Marsissa. Lehteä voikin suositella erityisesti tieteiskirjallisuudesta (varsinkin Burroughsin Mars-tarinoista) ja maailmansyntytarinoista kiinnostuneille.


Läskimooses 1

Hagelbergin ainutlaatuiseen tapaansa taiteilema sarjakuva on yhtä populaarikulttuurin ja maailmanhistorian ilotulitusta, mukana myös mytologiat! Lehti ilmestyy kymmenen kertaa vuodessa ja siitä on mahdollista tehdä vuositilaus (ks. tilaus).

Ilmestyneet numerot:

  • Numero 1: Maailman kirkas aamunkoitto (Alkuräjähdys, maailmankaikkeuden vaiheet, dinosaurukset ja ihmiskunnan historian alkuhämärä)
  • Numero 2: Avaruuden tuntemattomat salaisuudet (Ihmiskunnan kehityksen myöhemmät vaiheet, Fu-planeetta, Lauri Kenttä hirressä.)
  • Numero 3: Kiertävät Pelko ja Kauhu.


Keskustele Kvaakissa Läskimooseksesta.

Ks. myös Matti Hagelberg (Wikipedia).

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali