Uutiset | Teksti: Reijo Valta | Julkaistu: 08.03.2012 klo 19:11:34 | Luettu: 1569 kertaa

Ilpo Koskelalla näyttely Arkangelissa

Arkangelin tieteellisessä kirjastossa on 14.-31. maaliskuuta 2012 esillä Ilpo Koskelan sarjakuvanäyttely Sarjakuva ja historia. Näyttely liittyy Koskelan kahden teoksen julkaisemiseen Venäjällä.

Arkangelin tieteellinen kirjasto
Arkangelin tieteellinen kirjasto
Arkangelin yliopiston suomen kielen viidennnen vuosikurssin opiskelijat ovat kääntäneet Koskelan piirtämän ja Juha Ruusuvuoren käsikirjoittaman Perämeren Jähti ja Koskelan tekemän Pieni opas sarjakuvien piirtämiseen -teokset. Kirjastossa esillä oleva näyttely esittelee näiden kahden kirjan käsikirjoitus- ja piirtämisprosessia.

Aikaisemmin Perämeren Jähti on käännetty englanniksi ja Pieni opas sarjakuvantekemiseen pohjoissaameksi.

Ilpo Koskela vuonna 2011 Kemin näyttelynsä avajaisissa.
Ilpo Koskela vuonna 2011 Kemin näyttelynsä avajaisissa.
Ilpo Koskela on viimeisen vuoden aikana pitänyt useita näyttelyitä. Retrospektiivinen -30- oli viime vuonna esillä muun muassa Kemissä ja Helsingissä. Turun Cosmic Comic Cafessa on näytteillä 30. maaliskuuta saakka Tilaussarjakuvia -näyttely.


* Ilpo Koskelan kotisivut.

* Kvaakissa voi keskustella Ilpo Koskelan sarjakuvista.

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali