Uutiset | Teksti: Timo Ronkainen | Julkaistu: 09.09.2011 klo 11:51:09 | Luettu: 2439 kertaa

Jyrki Nieminen Arktisen Banaanin toimitusjohtajaksi

Entinen WSOY:n Johnny Knigan kustannuspäällikkö Jyrki Nieminen, 54, on nimitetty kustantamo Arktisen Banaanin toimitusjohtajaksi 09.09.2011 alkaen.

Nyt tehty nimitys liittyy Arktisen Banaanin sisäiseen järjestelyyn, jossa yhtiön perustaja ja pitkäaikainen keulakuva Harto Pasonen jatkaa yhtiön hallituksen puheenjohtajana ja vastaa jatkossa yhtiön strategisesta sekä luovasta suunnittelusta.

Jyrki Nieminen on toiminut kustannusalalla aiemmin mm. Like Kustannus Oy:n markkinointipäällikkönä ja WSOY:n Johnny Kniga -yksikön kustannuspäällikkönä. WSOY:n Nieminen jätti vuonna 2009 yhtiössä pitkään jatkuneiden sisäisten kiistojen jälkeen.

Sarjakuvakustantajana jo pitkään toiminut Arktinen Banaani on viime vuosina laajentanut julkaisuvalikoimaansa kauno- ja tietokirjojen puolelle.

www.sarjakuva.com/

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali