Uutiset | Teksti: Juha Kouvalainen | Julkaistu: 19.05.2003 klo 09:26:09 | Luettu: 2474 kertaa

Ankkojen julkaisu jatkuu Jenkeissä

Ilmeisesti Walt Disney's Donald Duck Adventures nimellä kulkeva julkaisu sisältää mestaripiirtäjien parhaita klassikoita ja uusien arvostetuimpien tekijöiden, mm. Don Rosan töitä. Sopimus sisältää myös oikeuden tuottaa itse kokonaan uusia sarjakuvia Disney-hahmoista.

Julkaisu aloittaa ilmestymisensä kerran kuukaudessa. Akkaria saa jenkeissä ostettua tavaratalojen lehtihyllystä, mutta siitä ei ole tietoa, voiko julkaisua tilata itselleen kotomaamme Aku Ankan tapaan.

Hyvä silti, että jälleen myös Amerikassa päästään parhaiden ankkojen makuun ja ilmeisesti ensimmäistä kertaa myös Don Rosa pääsee lukemaan piirtämiään sarjoja omalla kielellään julkaistuna.

Lähteet: Comics2Film, Gemstone ja Sarjainfo 1/2003

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Rami Selin kommentoi 19.05.2003 klo 21:16:30 seuraavaa:
Eikö Amerikassa ole julkaistu akkaria. Ja minä luulin niiden olevan suosittuja siellä. Kiva kuitenkin, kun saavat tutustua ankkamestareiden tuotoksiin.

Jukka Laine kommentoi 27.05.2003 klo 12:25:39 seuraavaa:
Gladstone-yhtiö julkaisi Don Rosaa aikaisemmin, ja välillä Disney Comics.

Suosio ei ollut päätähuimaava. Aikaisemminkin on ollut reilun vuoden tauko 80-luvun puolivälissä kun Whitman lopetti lehtien julkaisun.

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali