Uutiset | Teksti: Timo Ronkainen | Julkaistu: 09.10.2003 klo 13:06:02 | Luettu: 3423 kertaa

HYY:n sarjakuvakilpailu

Kerro tarina opiskelijaelämästä! Kerro se sarjakuvin!Osallistu HYY:n sarjakuvakilpailuun! Helsingin yliopiston ylioppilaskunta (HYY)järjestää kaikille avoimen sarjakuvakilpailun. Kilpailun aihe on "opiskelijaelämää". Toteutustapa on vapaa. Kilpailuun voi siis osallistua niin monisivuisella sarjakuvanovellilla kuin yksittäisellä stripillä. Sarjakuvien tulee olla ennen julkaisemattomia.

Kilpailutyöt tulee palauttaa viimeistään 13.11.2003 klo 16 mennessä HYY:n keskustoimistolle osoitteeseen Mannerheimintie 5 A 2 krs. Kilpailutyön mukaan tulee liittää yhteystiedot. Kilpailuun voi osallistua myös nimimerkillä, mutta tällöinkin on liitettevä mukaan kirjekuori,josta löytyvät osallistujan yhteystiedot.

Kilpailussa palkitaan kolme parasta loistavin palkinnoin keskiviikkona 19.11. Vanhan BeerCafessa. Parhaat työt pyritään mahdollisuuksien mukaan myös julkaisemaan. Palkittavat valitsee sarjakuva-alan ammattilaisista koottu
raati (mm. sarjakuvapiirtäjä Katja Tukiainen).

Lisätietoja: HYY:n kulttuurisihteeri Petri Talvitie
(kulttuurisihteeri@hyy.helsinki.fi tai 1311 4212).

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali