Uutiset | Teksti: Aino Sutinen | Julkaistu: 03.09.2010 klo 14:07:02 | Luettu: 1746 kertaa

Sarjakuvakeskus muutti Helsingin Arabianrantaan

Suomen sarjakuvaseuran ylläpitämä sarjakuvan kulttuurikeskus on muuttanut Kalliosta Arabianrantaan, osoitteeseen Hämeentie 150.
Nyt sitä saa, kahvia.
Nyt sitä saa, kahvia.
200 neliömetrin tilat mahdollistavat monenlaisten projektien toteutuksen, ja keskuksella ollaan aina avoimia uusille ideoille.

Uutena toimintona aloitti Sarjakuvakeskuksen kahvio, joka on auki päivittäin. Myös Jelle Hugaertsin kauppa muutti uusiin tiloihin myymään sarjakuvia ja levyjä.
Kakkuun syntyi logo.
Kakkuun syntyi logo.


Sarjakuvakeskuksella pidetään monia alan kursseja, näyttelyitä, tapahtumia ja lasten- ja nuortenohjelmaa. Joka kuun viimeisenä lauantaina pidetään Sarjisbuffet, johon kuuluu Lasten lauantai, sarjakuvamarkkinat ja yllätysohjelmaa. Syksyn kursseille on ilmoittautuminen käynnissä.
Pienlehtimarkkinoilla.
Pienlehtimarkkinoilla.


Sarjakuvan tiedotuskeskus on myös aloittanut työnsä keskuksen tiloissa. Vuonna 2011 vietetään suomalaisen sarjakuvan 100-vuotisjuhlavuotta.

Lisätietoa Sarjakuvakeskuksen toiminnasta osoitteessa http://sarjakuvakeskus.fi.

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali