Uutiset | Teksti: Timo Ronkainen | Julkaistu: 17.06.2010 klo 12:58:08 | Luettu: 3895 kertaa

Egmont supistaa rajusti

Sarjakuvakustantamo Egmont joutuu tuotannollistaloudellisista syistä johtuen vähentämään väkeään lähes puolella. Yhtiön liikevaihto ja tulos on ollut viime vuosina laskusuuntainen. Noin viikko sitten 9.6. aloitetut yt-neuvottelut koskevat yhtiön Tampereen-toimipisteen henkilöstöä.

Vähennystarve on 15–17 henkilöä. Tavoitteena on tehostaa toimintaa uudelleenjärjestelyin ja joidenkin toimintojen ulkoistamisella. Kaikkien toimintojen siirtoa Helsinkiin on myös harkittu.

Yhtiön johdossa tapahtuu myös vaihdoksia. Uudeksi toimitusjohtajaksi tulee elokuun alusta Helsingin Sanomien mediamyyntijohtaja Jaana Lindvall-Harki. Nykyinen toimitusjohtaja Marjaana Tulosmaa jää eläkkeelle 1. tammikuuta 2011.

Egmont Kustannus on tanskalaisen Egmontin ja Sanoma Magazines Finlandin puoliksi omistama yhtiö. Se on erikoistunut sarjakuviin monipuolisesti. Sen sarjakuvatuotteita ovat useat mangapokkarit, sarjakuvalehdet ja -kirjat, sekä kovakantiset erikoisjulkaisut.

Uutislähde: Journalisti

www.egmontkustannus.fi

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali