Uutiset | Teksti: Kalle Hakkola | Julkaistu: 16.11.2009 klo 08:08:12 | Luettu: 1483 kertaa

Suomen sarjakuvaseuran vuosikokous

Suomen sarjakuvaseuran vuosikokous järjestetään torstaina 26.11. klo 18.00 alkaen sarjakuvakeskuksella, osoite Kolmas linja 17, Helsinki. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat eli vuoden 2010 toimintasuunnitelma ja talousarvio ja valitaan puheenjohtaja ja hallitus vuodelle 2010.

Lisäksi käsitellään sääntömuutosesitys, joka koskee pykäliä 2 (yhdistyksen tarkoitus, lisätään kohta "edistää suomalaisen sarjakuvan toimintamahdollisuuksia koti- ja ulkomailla"), 10 (nimenkirjoitusoikeden omaaviin lisätään toiminnanjohtaja, Sarjainfon päätoimittaja ja festivaalituottaja) ja 13 (selvennetään toimenpiteitä yhdistyksen purkautuessa). Tule vaikuttamaan seuran asioihin, ideoimaan ensi vuoden toimintaa tai vain seuraamaan mitä ensi vuodeksi on luvassa.

tervetuloa,
Suomen sarjakuvaseura ry

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali