Uutiset | Teksti: Reima Mäkinen | Julkaistu: 23.09.2003 klo 12:21:46 | Luettu: 3802 kertaa

Akulla miljoona lukijaa

Pirkan ja Yhteishyvän jälkeen maamme luetuin aikakauslehti, jättäen muutamalla kymmenellä tuhannella taakseen sekä Avun että Seuran.

983 000 lukijallaan Aku pesee myös sanomalehtien sarjassa toisena olevan Ilta-Sanomat jolla on yhtä paljon lukijoita kuin aikakauslehtien sarjan seiskalla, 7-Päivää lehdellä (915 000).

Sanoma Magazinesin sarjakuvalehdillä menee muutenkin hyvin. Vasta viime vuonna ilmestymisensä aloittanut, tytöille suunnattu W.i.t.c.h., on Suomen neljänneksi suosituin sarjakuvalehti. Irtonumeroina myytävistä sarjakuvalehdistä sen levikki(14 000) on suurin.

Kansallisen mediatutkimuksen tilaaja on Levikintarkastus ja sen toteuttaa TNS Gallup. Tutkimuksessa on mukana 150 keskeistä suomalaista sanoma- ja aikakauslehteä liitteineen. Ahvenanmaalaisten ja alle 12-vuotiaiden mielipidettä ei kysytä.

Lähteet HS 23.9. ja Sarjainfo 3/2003

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali