Uutiset | Teksti: Vesa Kataisto | Julkaistu: 22.09.2003 klo 11:10:23 | Luettu: 2789 kertaa

Sarjakuvakatalogi kokoaa vuoden 2003 albumisadon

Tämä vuosi on mukavan runsas suomalaisella sarjakuvarintamalla. Suurin osa albumeista esitellään syyskuun lopussa ilmestyvässä Sarjakuvakatalogissa, jota jaetaan ilmaiseksi mm. kirjakaupoissa ja kirjamessuilla.

Sarjakuvatoimikunnan julkaisema Sarjakuvakatalogi esittelee lähes kaikkien suomalaisten kustantajien jo ilmestyneet ja tulevat albumit. Kattaus on varsin laaja, sillä mukana ovat niin pienet kuin suuretkin kustantajat. Aivan kaikkia julkaisuja ja julkaisijoita ei katalogista kuitenkaan löydy.
Valikoima on silti riittävän kattava, ja pokkarikokoinen teos toimii hyvänä oppaana niillekin, joiden sarjakuvatietämys ei ole kovin laaja. Toivoa sopii, että kirja löytää tiensä ainakin kaikkiin kirjakauppoihin ja kirjastoihin. Katalogissa on tiiviitä esittelyjä lähes 200 uudesta ja vanhasta sarjakuvajulkaisusta, niiden tekijöistä sekä teosten sivumääristä, hinnoista sekä ISBN-numeroista. Sarjakuvakatalogin virallinen ilmestymispäivä on 27. syyskuuta.

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Harri Tenhu kommentoi 23.09.2003 klo 09:09:47 seuraavaa:
Muuten hyvä homma, mutta omakustantajia ei huolita mukaan.

VesaK kommentoi 23.09.2003 klo 11:49:43 seuraavaa:
Pienkustantajien pitäisi koota oma luettelonsa - 80 sivua ja noin 500 kpl painos maksaa ainakin Turkulaisessa digipainossa noin 300-400 euroa.

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali