Uutiset | Teksti: S. Santikko | Julkaistu: 22.04.2009 klo 20:45:41 | Luettu: 2171 kertaa

Tohtori House Mortimerina?

Steven Spielbergin tuottamat Tintin seikkailut ovat kohta valkokankaalla ympäri maailman.

Hergén lisäksi toinenkin edesmennyt selkeän viivan mestari, Edgar Pierre Jacobs, on saamassa oman Blake ja Mortimer -seikkailusarjakuvansa eläviksi kuviksi. Ensimmäinen elokuva olisi suomeksikin julkaistu Keltainen merkki.

Näyttelijävalinnat ovat vielä auki, mutta alustavien kaavailujen mukaan Kiefer Sutherland olisi Francis Percy Blake ja Hugh Laurie näyttelisi Philip Angus Mortimeria! Kyse on kuitenkin vielä enemmän huhusta kuin vahvistetusta tiedosta.

Elokuvan tuottaa ranskalainen La Fabrique de Films noin 25 miljoonalla eurolla. Ohjaajan paikalle on istumassa Álex de la Iglesia (ks. IMdB). Ohjaaja itse on kertonut julkisuudessa tästä projektista Malagan filmifestivaaleilla (lähde).


Keskustele Kvaakissa Blake & Mortimerista.

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali