Uutiset | Teksti: S. Santikko | Julkaistu: 04.03.2009 klo 18:00:00 | Luettu: 4014 kertaa

Fingerporinaa


Fingerpori avautuu -näyttely Helsingin Sarjakuvakeskuksessa (Kolmas linja 17, Helsinki) 3.3. – 22.3.2009. Aukioloajat: ti-pe 11-19, la 10-16. www.sarjakuvakeskus.fi

Pertti Jarlan Fingerpori on sarjakuva, joka on ampaissut suomalaisten suosioon omaperäisellä huumorillaan ja herkullisella hahmogalleriallaan. Fingerpori ilmestyy lukuisissa sanomalehdissä, mm. Helsingin Sanomissa.

Fingerporin huhtikuussa 2008 ilmestynyttä esikoisalbumia on myyty jo yli 20 000 kappaletta. Fingerpori 2 -kokoelmasta otettiin heti 15 000 kappaleen ensipainos. Suomalainen sarjakuva myy. Fingerpori on myös Sarjakuvafinlandia-ehdokkaana (pdf).

Sarjakuvakeskuksen näyttelyssä on muinaishistoriallista aineistoa Fingerpolin arkeologien kaivauksista, havainnekuvia paikkakunnan hahmoista, luonnoksia ja julisteita koko Fingerpori-sarjakuvan pian jo kolmivuotisen historian ajalta.

Mustanaamion salaisuudet raottuvat...
Mustanaamio ja marttakerholaiset...


Keskustele Fingerporista Kvaakissa.

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali