Uutiset | Teksti: Kalle Hakkola | Julkaistu: 29.08.2008 klo 18:00:02 | Luettu: 1801 kertaa

Sarjakuvakurssit käynnistyvät lokakuussa

Sarjakuvakurssit käynnistyvät Sarjakuvakeskuksella lokakuussa. Ensimmäisenä kurssina on Mari Ahokoivun vetämä kokonaisuus, johon kuuluu kolme eri osa-aluetta. Kurssi toteutetaan loka-marraskuussa keskiviikkoisin kello 17-19. Kurssi alkaa 1.10 ja sisältää 9 kertaa.

stopas.jpg""

Kurssin sisältö

SARJAKUVAPÄIVÄKIRJA
Kurssilla aloitetaan luonnoslehtiön täyttäminen erilaisilla piirustustehtävillä sekä annetaan ohjeita henkilökohtaisen sarjakuvapäiväkirjan pitoon. Kurssiin sisältyy luonnoslehtiö sekä pieni päiväkirjavihko.

SARJAKUVABLOGI
Perustetaan jokaiselle kurssilaiselle oma blogi, ja opetellaan se peruskäyttö. Opetellaan myös hieman kuvankäsittelyä ja käydään läpi asioita, joita on hyvä tietää nettisarjakuvan julkaisemisessa.

PIENLEHTI-PAJA
Opetellaan tekemään yksinkertainen pienlehti, jota on helppo kopioida lahjaksi tai vaikka myyntiin. Lehden materiaalina käytetään joko aiemmin tuotettua materiaalia tai lehden sisällön voi toteuttaa improvisoiden. Tavoitteena on, että jokaisella pajaan osallistujalla on kurssin jälkeen valmis oma pienlehti kädessä, ja taidot tehdä niitä lisää kotona.

Hinta ja ilmoittautuminen

Kurssimaksu on 25 EUR ja se sisältää luonnoslehtiön, päväkirjan ja pienlehtimateriaalit. Lisäksi käytössä on muut keskuksella olevat välineet. Ilmoittautumiset kurssille tapahtuu sarjakuvakeskuksen sivuilta www.sarjakuvakeskus.fi tai sähköpostilla.

Mukaan mahtuu 15 ensimmäistä.

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali