Uutiset | Teksti: Reima Mäkinen | Julkaistu: 26.08.2003 klo 16:11:09 | Luettu: 2163 kertaa

American Splendor R&A:ssa - Time kommentoi ilmiötä

Shari Springer Bermanin ja Robert Pulcinin elokuvan esittäminen RAKKAUTTA JA ANARKIAA -festivaalilla Helsingissä varmistui. American Splendor pysyy otsikoissa myös jenkeissä.

Sundancen festivaalilla palkittu elokuva päätti vastikään (24.8.2003) tyylikkäästi Edinburghin 57. elokuvajuhlat. Tuore Time Magazine kirjoittaa sarjakuviin pohjautuvista draamaelokuvista ja esittelee samalla muita vakavasti otettavia sarjakuvia kuten Marianne Satrapin Persepoliksen ja Chris Waren Quimby The Mousen. Webbisivulta löytyy myös Pekarin haastattelu.

Lisää tästä elokuvasta, sarjakuvasta ja Harvey Pekarista Kvaakin 15.8. julkaistussa uutisessa

Lähde: R&A:n lehdistötiedote

[img2 left]

Tekstissä esitettyjen kuvien, tuotemerkkien ja hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat haltijoilleen. Itse tekstin tekijänoikeudet ja -vastuut kuuluvat kirjoittajalle. Tekstiä lainatessa pyydämme ilmoittamaan vähintään kirjoittajan ja palvelun nimen, online-lainauksissa myös linkin palveluun tai suoraan tähän tekstiin.

Bookmark and Share

Vesa K kommentoi 06.09.2003 klo 20:17:41 seuraavaa:
American Splendor-elokuvan traileri ja kaikkea muuta löytyy täältä: http://www.americansplendormovie.com/main.html Samalla voi pohtia, onko Harvey Pekarin leffahahmo Tarmo Koiviston amerikanserkku...

Mainos:

Yhteistyössä:
© Copyright Kvaak.fi - sarjakuvaportaali